Webbhotellsslarv

Ett webbhotell är i stort sätt ett måste för att kunna ha en egen hemsida. Egentligen en sån där onödig sak kan man tycka, men som egentligen avgör om din sida över huvud taget ligger uppe på nätet eller ej. Varje år måste man förnya sitt webbhotell för att i ännu ett år kunna ha sin eller sina webbsidor uppe på nätet.

Anledningen till att jag skriver om just detta idag är att jag när jag i veckan skulle gå in på ev de sajter som vi har på jobbet, så låg sajten nere. Jag upptäckte då att alla andra sajter på samma webbhotell också låg nere. Jag hörde då av mig till webbhotellet som meddelade att de hade tagit bort oss som kund! Vaddå tagit bort!?!!? Man kan ju inte bara plocka bort en kund hux flux sådär utan att ens meddela om det i förväg!! Det visade sig sedan att vi redan i januari hört av oss och bett om att få vår postadress ändrad, då vi flyttat till nya lokaler, och att de fortfarande skickat alla fakturor till vår gamla adress. På grund av detta har vi inte kunnat betala för ännu ett år på webbhotellet och det var detta som var deras anledning till att stänga av oss.

Är detta rätt?? Det tycker jag absolut inte! Dock var de som tur är snabba med att be om ursäkt för slarv och gav oss sedan ett år webbhotell gratis. Slutet gott, allting gott som tur är. Men det gör en ju ändå irriterad att de inte dubbelkollar allting innan de gör en avslutning av kontot.


Publicerat

i

, ,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *