Visa kärlek varje dag istället!

Igår var det dags för alla hjärtans dag och inför denna dag har butikerna fyllts med rosa och röda produkter fyllda med rosor, hjärtan och annat kärleksfullt. Att det finns en dag som är ägnad till kärleken är visserligen väldigt fint, men bör man inte visa kärlek mot varandra varje dag? Det finns många som ser denna dag som en chans att göra någonting extra för sin partner och överraska med någonting romantiskt. Men om man tänker efter, hur skoj är det egentligen att göra en sådan sak på en dag då precis alla andra också gör det? Det är nästan som att man ”måste” göra något för sin partner under denna dag och just det är jag väldigt emot.

Myten brukar väl vara att det är dem utan partner som är emot denna dag, men jag som själv är i ett förhållande är också det. Min alla hjärtans dag var som vilken annan dag som helst och inte heller förväntade jag mig att den skulle bli mer speciell än någon annan dag. Om jag vill överraska min partner så gör jag det mycket hellre spontant någon annan dag på året, eller varför inte flera gånger om året!

Nej, kärlek bör man visa varje dag, inte bara på Amors namnsdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *