Vinterns hatade sjukdomar

Under vintern och de kyligare delarna av året åker man ofta på olika förkylningar. Personligen brukar jag klara mig undan relativt bra och det brukar räcka med att få lite ont i halsen och en rinnig näsa. I år har det dock inte gått till på det sättet. Istället åkte jag härom helgen på en dunderförkylning efter att ha blivit smittad av min kära sambo. Jag gjorde då mitt bästa för att kurera mig genom att dricka massvis av te, ta det lugnt och snyta mig sisådär en gång i kvarten. brukade också krydda till det med ett ångbad för näsan till och från. Efter ett par dagar släppte förkylningen och jag kände mig frisk. Fram tills härom dagen…

Vad händer då om inte att skiten kommer tillbaka! På min födelsedag också bara för att göra saken värre! Så nu sitter jag här åter en gång helt tokförkyld med snorpapper och halstabletter i högsta hugg. Om jag får lov att klaga ännu mer vill jag tillägga att jag till och med fått snorsår under näsan (dvs sår under näsan tack vare att man har snytit sig så mycket).

Nej, nu får våren komma så att vi kan njuta av lite bättre väder och mindre sjukdomar!


Publicerat

i

, ,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *