Världens minsta jet-lag

daylight-savings-clock-1

Jag har det fan för bra om jag kan gnälla över sommartid, men ärligt talat! Det är ju ett rent helvete att bli av med en timme. Det rubbar min interna klocka så jag nästan känner mig bakfull, och det är jag inte förtjänt av. Att få tillbaka timmen senare på året är fan vinterns enda positiva inslag, förutom utförsåkning och is att åka skridskor på… men is kan man fan ha i en ishall, och skidor finns det berg längre norrut att åka på! Vad fan ska man ha snö i stan för? Jävla påhitt.

Ska man argumentera för eländet kan man ju nämna att det är skönt när det blir lite ljusare på eftermiddagen. Eftersom jag är nattmänniska så passar det mig alldeles utmärkt att det blir mörkare på morgonen.

Den enda trösten, förutom det ovan, är att när ni sitter där på jobbet måndag morgon och läser det här ligger jag och sover. Förmodligen är det inte soligt heller.


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *