Vardagens stressiga schema

Att komma in i vardagsrytmen efter semestern är inte alltid det enklaste. Har man en ledig dag så hinner man med väldigt mycket och kan då kombinera att ta det lugnt, göra hushållssysslor och underhålla sig på olika sätt. När man sedan ska börja jobba igen så vill man ju gärna kunna fortsätta att göra alla dessa andra saker när man kommer hem från jobbet.Det jobbiga med detta blir då bara det att för att hinna med allting när jag jobbar på ett 8-5 jobb så får man vara uppe ganska så länge för att hinna med allting.

En vanlig dag när jag kommer hem från jobbet brukar börja med att jag byter om till mjukiskläder och slår mig ner i soffan en stund för att lugna ner mig lite. Efter det brukar det bli dags att fixa middag och matlåda. När allt detta är klart vill man ju gärna duscha och kanske hinna med att diska eller stryka lite. När detta är gjort och jag tittar på klockan brukar den för det mesta stå på ungefär 22:15 och då är jag helt slut. Hur ska jag orka eller hinna att göra någonting kul för min egen skull, såsom läsa, surfa lite på nätet eller se på en film! När man har semester är det inga problem att hinna med allting, det blir till och med tid över ibland.

Om någon har ett förslag på hur man kan hinna med att både hålla koll på hemmet, driva en webbutik, plugga teori och bara ta det lugnt kombinerat med ett vanligt heltidsjobb så får ni mer än gärna säga till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *