Vardagens små irritationsmoment

När man får ett litet myggbett som kliar så mycket att man inte vet var man ska ta vägen, ett sår på ett väldigt olägligt ställe eller ordentlig skoskav när man är ute och ska gå en bra bit innan man får ta ut fötterna ur skorna. Sådana här småsaker kan verkligen förstöra en hel dag tycker jag!

Mina tankar kring detta började nu efter lunch. Jag hade precis ätit och kände att jag hade någonting långt bak i munnen precis vid tänderna längst bak. Jag försökte med tungan klura ut vad det var och kom till slut fram till att det är en liten rund bula i form av någon slags blåsa som sticker ut ur kinden (troligen en förkylningsblåsa då jag även känner av att det är på gång…). När jag nu vet att denna lilla blåsa sitter där längst bak i munnen kan jag inte riktigt sluta tänka på den. Inte är det så att jag på något sätt kan täcka för den för att sluta med mina tankar på den, utan så fort jag ska röra min mun, vare sig det är genom att prata eller endast andas, så känner jag hur den lilla filuren stryker sig mot tänderna och tandköttet.
Två ord som beskriver denna känsla: FETT IRRITERANDE!

Många säger att det är oftast de små sakerna som gör mest ont och som irriterar. Jag kan nog faktiskt hålla med det helt. Inte nog med att det känns obehagligt så tappar jag fokus på annat, såsom jobb, när denna lilla munbubbla existerar (och kanske till och med växer eller går sönder…!) i min mun.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *