Var tog det fina värdet vägen?

Nu var det länge sedan jag senast klagade på vädret så därför tycker jag att det kan vara dags för det.

Vi är mitt i maj månad och om bara ett fåtal veckor så är sommaren här. Det är då som studenterna ska kasta sina mössor i skyn och jublar över att tiden i skolbänken är slut. Det är även nu man lite i förväg vill byta ut den tjocka tröjan mot en T-shirt och slänga av sig jeansen och istället bära knälånga byxor eller liknande.För ett tag sedan så kunde man nästan tro att just denna värme var på väg. I någon vecka så fick man chansen att njuta, men lika fort som den kom så försvann den.

Men vad är det då dem talar om i media om inte att snön är på väg tillbaka…! Vi är mitt i maj månad och det sista man förknippar med det är väl ändå snö? Kan vi inte bara få ha kvar den lilla värme som hunnit komma hittills, kanske till och med öka den några grader, och på samma gång låta oss få njuta av våren så gott man kan (Dock är det ju den högsta pollenhalten i luften på flera år vilket även det förstör för väldigt många) ?

Dock tror jag inte riktigt på det där med att snön skulle komma tillbaka nu mitt i allt, men man kan aldrig vara säker. Plus att jag senast i morse möttes av en väderprognos med åska och regn över hela landet. Snälla, kan vi inte bara få lite värme som håller i sig för en gångs skull!


Publicerat

i

, ,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *