Vädergudarna spökar igen

På fredag tar folk här i stan studenten och en av de saker som de flesta nog vill ha när det är dags att sluta skolan är fint väder. Om man idag tittar på väderrapporten inför den stora dagen så ser det ut att bli helt okej väder. Men tittar man ut genom fönstret så känns inte väderleksrapporten så pålitlig. Där jag är i stan så lyser solen, medan man på Facebook kan läsa att det spöregnar i andra delen av stan. Vädret har helt enkelt varit väldigt skitso de senaste dagarna.

Det dumma med att vädret håller på som det gör är att det inte direkt finns någon att beskylla för allting. Så idag vill jag dissa det konstiga vädret som aldrig riktigt kan bestämma sig för hur det ska vara. Vill även hälsa på samma gång att jag önskar mig mindre kaos hos vädergudarna när jag ska på semester tack!


Publicerat

i

, ,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *