Ut med packet!

Britney har varit jävligt nära att få sin karriär förstörd. Jag kan egentligen inte förstå varför en snygg dum blondin blivit trakasserad som hon blivit.

Flickan har förmodligen inte haft det lätt. Det var exempelvis inte så länge sedan en frisör slant med saxen och vips hade Britney förvandlats till Sinead O’Connor.

Media, vilka troligen har en stor förtjänst i Britney’s tidigare förfall, menar att det är nu eller aldrig för popsnöret. Inget får gå snett. Comebacken har onekligen börjat lovande. Samtliga medarbetare skriver på ett kontrakt där de bl.a. går med på att inte använda knark.

Då händer det! Den stora knarkskandalen! Tre dansare kunde bara inte hålla sig och åker dit för sin idioti. Hur kan man vara så jävla dum i huvudet när man får chansen att dansa med en av världens största artister? Jag är absolut inget fan av Britney men stor är flickan oavsett om vi vill det eller ej.

Att turnen skulle skakas av denna skandal känns dock som lite sensationsvarning. De sparkade tre knarkare. End of story. Det var ett bra och föredömligt agerande som förtjänar beröm. Tyvärr skrivs inte ett ord om det.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Ut med packet!”

 1. Profilbild för Anonymitet är lite grejen med internet
  Anonymitet är lite grejen med internet

  På vilket sätt gjorde det dansarna till sämre människor?

  Men ja det är synd om brittney som har det så tufft i pressen. Men knarkarna, dom svartmålas inte alls…nejnej

  Och med tanke på hur mycket av dagens musik som är inspirerat av någon form av berusningsmedel tycker jag att lite förlåtelse hade varit på sin plats

 2. Profilbild för Jayne Cobb
  Jayne Cobb

  De bröt sitt kontrakt och fick sparken. Vad är det konstiga?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *