Uchs och fy för höstrusket!

Jag har kommit fram till en sak. Hösten måste seriöst vara den kallaste årstiden på hela året! Jag vet att siffrorna på termometern visar lägst på vintern, men av någon anledning är det ändå dagar som dessa som känns extra kyliga.

Oftast brukar det ju vara ungefär samma temperaturer under våren och hösten. Dock tror jag att det är så att våren känns varmare, då man håller på att lämna en kall vinter och går mot varmare tider. För varje liten ökad grad och för varje solstråle som värmer så känns vintern lite längre bort hela tiden. Nu går vi ju istället åt det andra hållet, från den varmaste årstiden till den kallaste och då detta kan kännas väldigt tråkigt så påverkar nog varenda liten temperaturminskning oss negativt.

En annan dålig sak med just detta väder är att det är väldigt svårt att klä sig rätt, då det antingen blir för varmt eller kallt i det mesta. Dessutom kan det lite då och då börja regna en skvätt mitt i allt, vilket inte är så uppskattat. Är det något positivt med hösten så är det ju alla fina färger på träden, men om det regnar så vill man ju inte gå ut! Uchs och fy för höstrusket!


Publicerat

i

, ,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *