Tyska övergrepp, nu även live på TV

Tyskar är ganska duktiga på många saker. Som bekant har de haft viss delaktighet i ett par rejäla världskrig. De har även farbröder som åker till Thailand och bidrar tills små smärta pojkars fickpengar. Ja just det, dom är rätt duktiga på bilar också.

Senaste flugan i Tyskland verkar gå ut på att göra sig till totalt åtlöje i direktsänd TV. Killen får sig en liten lätt örfil, han borde ha fått smaka fjäderbatong av årgång 1943, på näsan.

För er som inte är pålästa inom det ariska överspråket kommer här en översättning på vad som sägs:

Idioten nämner att han har två vackra poäng kvar hos honom. Sen tar han henne alltså på bröstet i direktsändning. Tjejen ger honom en liten örfil och frågar om han är en idiot. Svaret på det vet vi redan. Han fortsätter med att säga att det hela var ett skämt. Sarkastiskt svarar hon ”Roligt, ingen skrattar”, och fortsätter med showen.

Hon: proffs. Han: fån.

Mannen med ett IQ i klass med en riven Berlinmur visar med sitt kroppsspråk att han förstår att han gjort bort sig rejält. Det är bara att hoppas att han fått kicken och att hans nya jobb blir som fyllnadsmassa till någon betongbunker som byggs inför WW3.

httpv://www.youtube.com/watch?v=EoGfj0KKazg


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *