Två fel gör ett rätt?

naken-polis

Polisen på bilden är inte polis...

Vår poliskår verkar uppenbart konstant kämpa i en förtroendekris. Ordningsmakten turnerar runt i uppslag efter uppslag. Antagligen använder antagningsenheten ett barnpussel om tre bitar för att kontrollera intelligensnivån för blivande blåkläder. Självklart slinker det då igenom ett rejält antal som inte riktigt har alla koppar i skåpet. Det i sig är givetvis ett stort jävla problem som borde åtgärdas med straffarbete i Sibirien.

Vi medborgare är tyvärr inte så jävla mycket bättre själva. Nu senast har vi en liten finnig fjortis, eller nej han var faktiskt 15, som lyckats vräka ur sig benämningen på det enda däggdjur hans söndersniffade hjärna kunde komma på. Åtalad blir han dessutom. Fick jag bestämma skulle detta lilla gli förpassas på obestämd framtid till närmaste bootcamp. Tyvärr har vi inga bootcamps i Sverige. Här har vi istället infört ett snillrikt belöningssystem som skickar dig på en Västindienresa där du får lära dig supa och knarka litegrann, om du inte redan gjorde det.

Problematiken är ju jävligt slående: 10 alkisar som slåss om sista flaskan Rosita beter sig bättre än lagens långa arm. Samtidigt har folk totalt tappat respekten för överheten. Vems är egentligen felet att det blivit på det här sättet? Ja, det är lika enkelt att svara på som den universella frågan om vem som är mest bög: han som sätter på eller han som blir påsatt.

Till alla poliser som har beteendeproblem: skärp er, era jävla jidderfjollor.

Till alla icke poliser som har beteendeproblem med poliser: se ovan.

Onödigt vetande #8

En orgasm varar 30 minuter för en gris.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *