Tatuering + Idiot = Fel

tribal
Att istället för en tribal tatuera in "IQ = 0" är billigare, snabbare och relativt smärtfritt. Dessutom beskriver det ännu bättre "vem du är".

Tatueringar betyder i regel något för personen vars kropp de pryder. Kanske behöver de en ursäkt inför sig själva att nåla in en permanent bild i sin hud, kanske trivs de bara med det. Sedan TV-serien Miami Ink började sändas har det nått helt andra proportioner och fokus hamnar istället på historien bakom tatueringen istället för själva verket. Folk går och tatuerar sig för att få berätta en historia, inte tvärtom. Det här, som ni säkert förstår, gör mig jävligt irriterad. Jag kan nämligen inte låta folk göra som de vill, jag måste reta mig på det.

I tidigare nämnda serien Miami Ink finns det inte en jävel som vill tatuera sig för att de hittat ett snyggt motiv. Nej, deras katt Misse har blivit överkörd av en buss och nu ska kattjäveln hedras med en flammande dödskalle på ena skinkan. Det var nämligen så att Misse tyckte väldigt mycket om färgen orange, vilket flammorna symboliserar! En gång kom Misse in med en död råtta, så skallen får representera döden… ja, eftersom gnagaren led av ett ganska gravt fall av just den åkomman. Sen rinner tårarna, allt är ackompanjerat av sorglig pianomusik, miljoner människor världen över gottar sig och sväljer skiten med hull och hår.

Samtidigt sitter det nån jävla Svensson nånstans och blir träffad av inspiration. Är det en kille så vill han ha en tribal mellan skulderbladen. Är det en tjej vill hon ha en tribal i svanken. Visst, vill ni se ut som fan är det bara att köra på, men kom inte med nån jävla historia om att det fladdermusliknande helvetet med stjärnor ska symbolisera er jävla familj eller nån morfar som trillat av pinnen. Ni har kass smak, ni är inte originella och ni är dumma i huvudet.

Är det ändå så att du är en idiot och vill tatuera dig, gör dig själv och alla andra som måste råka se dig på stranden en tjänst: Prata med tatueraren och fråga om snygga motiv. Det är proffs vi snackar om, de har bra idéer. Det har inte du, om du tycker att tribaler är fränt.

 

Missa inte videon med The Hangups, ”I hate guys with tribal tatoos”:

httpv://www.youtube.com/watch?v=voYKJuwzeEk

Tipstack till Wisetyckertill


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

9 svar till ”Tatuering + Idiot = Fel”

 1. Profilbild för scream and shout

  TACK! Äntligen någon som insett vilket jävla överdrivet blaj Miami ink är, och som DESSUTOM även klarar av att kritisera tribaltattueringarna, som är varje svensk våta dröm. De ÄR min mardröm, då det fanimej är det tråkigaste jävla skiten att tatuera, EVER.

  Kan det förövrigt vara så att du läste dagens Samir i City, som faktiskt också handlade om tribaler? ;D

 2. Profilbild för Jayne Cobb
  Jayne Cobb

  Willie har haft skräck för tribaler i svanken så länge jag känt honom och det är väldigt länge 🙂

 3. Profilbild för wise

  Bandet The Hangups från Umeå har gjort en härlig låt om tribal tatueringar, ”I hate guys with tribal taatoos”.

  http://www.youtube.com/watch?v=voYKJuwzeEk

 4. Profilbild för Jayne Cobb
  Jayne Cobb

  Haha klockrent!
  Bäddar in videon i posten också! Tusen tack för tipset. Rolig och bra låt, förövrigt.

 5. Profilbild för Willie Logan
  Willie Logan

  scream and shout: Ja, jag har hört av en kompis som tatuerar att det är jävligt drygt att tatuera in tribals.. det, och att man ser ut som en jävla pajas med dom på kroppen då. Samir i City vet jag inte vad det är 🙂 Den här artikeln skrev jag för en månad sen, men har glömt att publicera den tills nu.

  Wise: Fan vad skön låt! Den ska jag spela för ovan nämnda tatuerare, om han inte redan hört den.

 6. Profilbild för wise

  Har hälsat trummisen och skickat länken, men han behagar inte svara. Har för mig att det finns en mycket bättre version av låten på deras skiva.

 7. Profilbild för Willie Logan
  Willie Logan

  Skickade ett sms till tatueraren, men jag får inget svar av honom heller. Han är i Tyskland och ”knullar djur”, tydligen. Det är nog en tatueringsmässa 😛

 8. Profilbild för scream and shout

  Willie: Haha, det är bara in drygt, det är SÄMST. Ett par sträck och sedan är det bara svart, svart och åter svart >.<
  Sen så får man ju inte heller glömma att 99% av gångerna så är det dessutom ett allmänt efterblivit testosteronmongo som ska ha tattueringen också, vilket kan göra det lite svårt att ha en rullande konversation 😉

 9. Profilbild för Willie Logan
  Willie Logan

  Apropå det Jayne skrev.. tribaler i svanken! Det är fan en fobi det. Det var så jävla populärt och varenda tjej skulle ha det, så nu springer det runt en massa helt ok brudar som är brännmärkta där bak. Som tur är har jag en tjej utan en sådan, men det var nästan en dealbreaker förr. När man kom så långt så man fick se svanktribalen var det bara ABORT ABORT ABORT! ”Ska jag behöva titta på den där jämt nu eller!?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *