Stackars C-kändisar

Tydligen skäms de forna Big Brother-deltagarna över sin tid i huset. Det känns som något de kunde ha tänkt på innan de deltog i programmet. Att det var förnedrings-TV var ju inte direkt någon nyhet när folk började söka till programmet. Filmad dygnet runt med en massa andra egocentriska idioter. Sprit i ordentliga mängder. Klart att de gör bort sig.

claim-to-fame

Rosing klättrar på framgångspålen... eh... stegen.

Det var nu några år sedan och nu börjar de gamla C-kändisarna klaga över att det skadar deras nuvarande karriärer. Linda Rosing vill inte ens kommentera tiden i Big Brother-huset, vilket är lite ironiskt eftersom hon är ett talanglöst waste of space som inte hade blivit någonting utan den rätt så ansenliga boost hon fick från programmet. Hon borde ju springa runt och jubla, för reprisen i TV 400 kommer ju bara göra henne ännu mer känd. Att hon anser sig för fin för det nu för tiden är ju förståeligt, eftersom hon har ett helt eget flopprogram på Kanal 5 nu. Det hela är lite som en stor skådespelare som skäms över de där nakenscenerna han eller hon gjorde i början på karriären.

De andra Big Brother-deltagarna då? De som fick sitt halvår i strålkastarna som gästbartenders på nattklubbar och sen fick skaffa ett riktigt jobb på Burger King? Ja, jag kan erkänna att jag lider lite med dem. Mest för att det är så jävla tragiskt, men också för att de förmodligen har något innanför pannbenet ändå när de har vett att skämmas på det viset. De kanske har mognat lite, trots allt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *