Sommaren är till för att njuta av

Nu när sommaren är här så vill man ingenting hellre än att vara ute i värmen och njuta va en god glass, en bra bok eller någonting annat som man gillar.  Sommaren är helt enkelt tiden på året då man vill koppla bort arbete, läxor och andra saker som man annars kan känna både tidspress och stress över. De största problemen man under denna årstid bör kunna ha är kliande myggbett, svidande solbränna eller en genomskinlig bikini – för det är sånt som hör sommaren till!

Och av någon anledning så saknar man som arbetande hela sommaren just dessa problem. Mina ben är inte fulla av myggbett, jag har inte bränt mig ännu och årets nya bikini har jag knappt hunnit ha på mig. Detta för att jag sitter inne på ett kontor 8-5 varje dag och inte kan njuta av sommarens varma dagar. Med andra ord, jag vill ha semester NU!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *