Sommaraktiviteter

Nu när sommaren står bakom hörnet så är det god tid att ta tag i både träning och andra aktiviteter. Det är en perfekt årstid för sport och lek ute för både vuxna och barn. Så passa på att dra med kompisarna, syskonen, familjen eller partnern för lite utomhusaktivitet ute i solen.

Kanske har ni några bra motionsspår där ni kan bl.a. löpa, gå, ha intervallträning m.m. På så sätt får du en fri plats att vara på där de andra som är på platsen är där för samma syfte. På så sätt är man inte i vägen när man utför sin aktivitet. Du kan också damma av fotbollen, golfklubborna eller kubbspelet. Alltid har vi något som står och dammar längst in i garaget som kan användas till olika aktiviteter. Även vardagssysslorna som uppkommer på sommarlovet kan bli en sorts aktivitet och sport, så som klippa gräset till exempel. Iallafall om du inte har en motorgräsklippare.

Har fantasin lämnat dig lite? eller är du kanske trött på dessa vanliga aktiviteter som fotboll, kubb, landhockey etc.? Gå in på hemsidor som friluftsfrämjandet eller liknande. Där hittar du massor av aktiviteter som är med proffsiga instruktörer och coacher. Dessutom har dem ett utbud av lite mer ”annorlunda” aktiviteter som klättring, mountainbike m.m. Aktiviteter du kanske inte har möjlighet att göra hemma och/eller själv.


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *