Skicka en bajskorv i retur

hundbajsDå var sommaren här även om vädergudarna inte riktigt gått med på det än. Med sommaren vaknar bedragarna till liv. Det här gäller speciellt de sk. bluffakturorna. Människor som tycker det är moraliskt korrekt att lura andra på pengar fixar till den ena fakturan efter den andra på prylar man inte beställt. Oftast skickas fakturorna till företag. Varför kommer de nu då? Svaret är enkelt: Nu börjar sommarvikarierna ploppa in på företagen. Inte ont anande betalar de givetvis företagets löpande räkningar. Ett perfekt tillfälle för idioter att lura till sig pengar.

Var extremt vaksam i dessa tider! Är du det minsta misstänksam att det rör sig om en bluffaktura är jag ganska säker på att även om chefen är på semester uppskattar han/hon om du ringer och kollar.

Ge igen!

Givetvis måste försök som dessa straffas. Jag har ett tips på ett enkelt, effektivt och skoningslöst sätt att ge igen samtidigt som du också får lite motion:

 1. Gå ut
 2. Leta upp en papperskorg avsedd för hundbajs.
 3. Förse dig med ett par påsar.
 4. Lägg påsarna i ett väl förslutet kuvert (gärna med bubbelplast, vi vill ju inte straffa Posten den här gången).
 5. Lämna gärna en glad sommarhälsning.
 6. Skicka rubbet till utställaren av fakturan. Givetvis utan avsändare.
 7. Skratta i det fördolda.

Andra bloggar: Obekväm humor tycker att lagar ska införas. Det är ingen dum ide. Kombinationen mitt tips och hårda lagar borde få slut på det här eländet en gång för alla.


Publicerat

i

av

Kommentarer

3 svar till ”Skicka en bajskorv i retur”

 1. Profilbild för Jojo

  Helt riktigt! De borde få känna på lite moteld dessa parasiter.

 2. Profilbild för Daniel Zjiwago
  Daniel Zjiwago

  Efter att ha fått meddelandet ”Kön är full, ring senare” uppl’äst i örat 50 gånger så gick det äntligen fram signaler till Konotorsgrossisten. Efter drygt tio minuters väntan svarade en man med kraftig brytning och basig röst: -”Kontorsgrossisten kundservice”. Jag frågade vänligt vem jag skulle attestera min avföring samt faktura till. Mannen svarade med: ”Väldigt vad trevlig man är idag”. Efter det utbröt en häftig ordväxling mellan mig och kundservicemannen.

  Jag kommer ringa dom 10 gånger om dagen de närmsta 5 åren, och det första jag ska göra när jag kommer hem är att rasta hunden…. Den här gången ska jag dock spara skiten och skicka den enligt dina anvisningar.

  /D.Z

 3. Profilbild för Jayne Cobb
  Jayne Cobb

  Skit ska skit ha, helt enkelt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *