Självmordskandidater

Det finns som bekant jävligt många idioter i trafiken. Vi snackar gubbar i keps som kör i 30, de välbekanta låtsaspoliserna som vägrar släppa förbi när man försöker köra om, kärringar som försöker fickparkera, med flera. Ni behöver inte oroa er, de får plats på den här sidan allihop och kommer få en egen artikel var, men man måste ju börja någonstans. Låtsaspoliserna har fått en redan, men nu är vi framme vid nästa omrörningsfat i helvetets bajsfabrik: Cyklister!

aldre-cyklist

Förväntad kvarstående livstid för Thord, 78: 1.307 sekunder.

Ja, inte ni som cyklar på rätt sida av vägen, ser upp för fotgängare och har sidospeglar på hjälmen. Ni som signalerar när ni ska svänga och har reflexväst. Ni som ser upp för bilar och kliver av cykeln och leder den när ni ska över gatan. Jo, förresten. Jag hatar er också, för jag kan ge mig fan på att ni också är ute och försöker ta livet av er längs mittstrecket precis som alla andra tvåhjulade feljuck och då hjälper ingen jävla reflexväst, hjälm med sidospeglar och en jävla Fjällrävenryggsäck när ni får 2 ton Volvo i ländryggen. Världens säkraste bil, men inte för er… ja, om ni nu inte är ute efter att ta livet av er, men då kan ni fan göra det hemma istället med lite tillhyggen eller piller eller ett badkar fullt med vatten och kaustiksoda. Det är jävligt onödigt att ge en tvåbarnsmorsa men för livet för att hon kört över en värdelös cyklist som borde ha strypts av sin egen navelsträng vid födseln.

Cyklister ska hålla sig på cykelvägar, ge fan i att vara ute bland bilar och ska ni nånstans där det inte FINNS cykelvägar så ska ni fan ta bussen. Annars kan ni stanna hemma.

 

Onödigt vetande #6

Efter ett tre år långt utförligt och uttömmande forskningsarbete har det slutligen bevisats att en utsträckt arm inte alls är en blinker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *