Sexuellt ofredad provhytt

damjacka
"Ursäkta, det är en fläck på den här. Får man den billigare då?"

Egentligen är den här sidan fel forum för det här inlägget, för jag skrattar fanimej mer åt eländet än jag irriterar mig på det. Jag är så jävla glad att jag ägnar mig åt mer normala sexuella böjelser som koppel, piskor och toarullar med hamstrar, för det här måste vara jävligt pinsamt.

Det vore så jävla kul att följa killen med någon sorts svävande osynlig tankeläsarkamera och se hur han smyger in på H&M och tänker att nu måste han hitta en damjacka med fin figur att ejakulera på. In i ett provrum och off we go. Verket fullbordat försöker han ninja sig därifrån sans rökbomb och det första han springer på är en barnfamilj utanför provhytten som ser hela spektaklet där inne. De ropar på ordningsvakt och självmordsscenariot är ett faktum.

Jag hade fan utfört hara-kiri på plats med en galge. Stackars jävel! En gång ringde det på dörren när jag var klädd i en tajt g-sträng av skinn med en gummiboll i käften, men när jag öppnade visade det sig att det var mormor som kom på besök istället för min BDSM-pojkvän. Inte ens DET var värre än vad det där puckot lyckades med!

 

 

PS: Det där med gummibollen har aldrig hänt. Eller? Närå, det har det inte.

PS2: Eller?


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *