Sex av tio i USA saknar intelligens

usa_varldspolisenFöga förvånande läser vi återigen skrämmande fakta om USA, världspolisen. Det är uppenbart att det ligger högre prioritet i att springa runt och skjuta ihjäl folk på andra sidan jorden än att satsa på utbildning. Terrorister eller möjliga terrorister eller sådana som råkar ha skägg och vara muslim mejas ner eller skickas till Guantanamo på löpande band. 

6 av 10 tror inte på evolutionen, 6 av 10 saknar helt enkelt förmågan att tänka logiskt. Det i sig gör ju inte så jävla mycket kanske. Problemet är bara att det här folket har tillgång till världens mest avancerade vapenteknologi, kärnvapen inkluderat. Jag ger mig fan på att det är de 40% som faktiskt har någon form av mätbart intellekt som skapat vapnen. De 60% som springer runt med strutshjärnor är förmodligen också de som styr landet.  Tänk er Knutby med egen kärnvapenarsenal så fattar ni kanske vad jag menar.

Det är givetvis helt valfritt att tro på Gud, Allah,  Buddha eller vem fan man nu vill men att förneka evolutionen är att förneka sig själv. Nej pappa USA, dra ner på er världsdominans något hekto och lägg de pengarna på att köpa lite böcker som är nyare än originalutgåvan av Bibeln till era barn.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *