Sätt kärringen i fängelse

nadya_sulemanNadya Suleman fortsätter slå mynt av sina barn. Nu ska hon registrera ”Octomom” som varumärke. Dessutom har hon planer på en dokusåpa om barnen.

Vafan finns det ingen lag i världspolisens land som kan sätta stopp för den här ragatan? Att hon själv exploaterar sina barn på de mest intuitiva sätt är en sak, hon måste ju lida av någon form av hjärnfel men att samhället tillåter det är fan beklagligt.

Jag har ytterst svårt att se att hon handlar utifrån vad som är bäst för hennes barn. En stor skopa egoism och fina cash i fickan är troligen det enda som lockar den här skatan.

Vi skrev om henne tidigare här när hon hittat ett hus för endast 10 mille. Helt jävla otroligt hur vi och media kan låta henne hållas och bli rik på sina barns bekostnad.


Publicerat

i

av

Kommentarer

4 svar till ”Sätt kärringen i fängelse”

 1. Profilbild för Lotta
  Lotta

  Men sa sluta skriva om henne. Hon har ju klart affarssinne, ett sjukt sadant.
  Hoppas bara alla skriverier rinner ut i sanden och att barnen kollas upp regelbundet och att den sjuke lakaren som behandlade henne forlorar sin licens.

 2. Profilbild för Jayne Cobb
  Jayne Cobb

  Du har helt rätt i att det är allt skrivande om henne som föder henne inklusive det som skrivs här. Håller helt med om att hennes läkare bör förlora licensen.

 3. Profilbild för Leif Waldemark

  Tycker det är en fin historia som får en att tänka på kärnfamiljen igen. Vad skulle vara alternativet?

  Leif Waldemark
  Rektor,
  Mullbergaskolan

 4. Profilbild för Jennie
  Jennie

  hm.. tycker faktiskt inte att det är en fin historia, hur kan det vara en fin historia att vilja ha en massa barn, som man inte ens kan ta hand om själv, för att få pengar?? dessutom känner hon viljan att ha många barn, varför?? det verkar ju inte direkt att det är utav kärlek, för hur ska hon hinna med alla? Tycker faktiskt det här är helknäppt, någon borde lägga in henne eller åtminstonde utvärdera hennes psykiska tillstånd!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *