Piratpartiet: Grattis! Sahlin: Du suger!

toblerone

Ett stort grattis till Piratpartiets framgång! Se nu för fan till att göra något bra av det förtoende svenska folket gett er. Pirate Ponten sitter nog hemma i sin vrå och gråter en liten skvätt, även om jag tycker det var lite fel att han mot sin vilja fått ett nytt namn. Jag hoppas verkligen att PP och mediabolagen nu kan inleda lite mer seriösa diskussioner än vad vi sett tidigare.

Vad Mona Sahlin håller på med förstår jag inte på något sätt. I sportens värld, i politikens värld eller den egna världen med goda vänner, ja i vilket sammanhang som helst egentligen finns en oskriven regel om respekt. Jag menar förstås kärringens enastående idiotiska uttal i direktsänd TV där hon står och säger att ett av sossarnas mål var att moderaterna inte skulle få fler röster än sist.

Hur fan kan man stå och säga en sån sak i media? Tänka det, ja, säga det, absolut inte. Man gläds åt sin egen framgång man gläds aldrig åt konkurrenters motgång och man har det absolut inte som ett partimål. Åtminstone inte officiellt. Jag hoppas innerligt att sossarna åker på en brakförlust i nästa val så fröken Toblerone får smaka lite på egen medicin mellan kakaovarven. Nej usch! Vore jag sosse skulle jag rösta på något annat parti så länge som Sahlin är partiledare.

Till alla er som inte röstade borde offentligt spöstraff vänta. Ni är väl medvetna om att det finns folk som dör för att de ens försöker få rätten att rösta va? Ni ligger hemma och kollar TV istället, moget.


Publicerat

i

av

Kommentarer

5 svar till ”Piratpartiet: Grattis! Sahlin: Du suger!”

 1. Profilbild för BountyLady

  Uuunderbart skrivet!!!

  Å det där med Sahlin – Pricksäkert!!

  Ha en bra dag!!!

 2. Profilbild för Jayne Cobb
  Jayne Cobb

  Tack och ha en bra dag du med! 🙂

 3. Profilbild för Thomas
  Thomas

  Piratpartisters politiskt tunnelseende har nu givit oss en en ny EU-parlamentariker. En miljonär med värderingar till höger om Moderaterna!
  Hur gick det urvalet till?
  Men det har ju det goda med sig att herr Engström får en ordentlig löneförhöjning …

 4. Profilbild för Oliver
  Oliver

  Håller med, Sahlin känns väldigt omogen i sitt sätt att tala politik, som om hon är kvar i elevrådet i femman. Kan däremot inte säga att jag är glad att piratpartiet kom med i eu, ipred och fra är riksdagsfrågor och partiet borde således vara med där istället.

  Att rösta borde vara ett krav, hur ska man annars hindra att fel människor kommer till makten?

 5. Profilbild för Jayne Cobb
  Jayne Cobb

  Det som gör mig glad med att Piratpartiet kom med är främst att det visar vad viktig frågan är för svenska folket. Förhoppningsvis sänder detta signaler till andra partier som då kan omprioritera sitt valprogram inför kommande riksdagsval.

  Piratpartiet står för mycket jag inte kan hålla med om, bl.a. slopande av patent vilket jag tror är en av de viktigaste faktorerna att driva utvecklingen framåt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *