Oppositionen vittrar

Oppositionen har på ganska kort tid minskat sitt övertag från 19 till fyra procent. Jag undrar vad de själva hade förväntat sig, sossarna, när de ordnar Mona ”Toblerone” Sahlin som partiledare och nu utser en relativt orutinerad Ibrahim ”Nationella provet” Baylan till partisekreterare.

Att Mona Sahlin är partiledare är enligt mig den i särklass största orsaken till fallet. Hon är totalt osympatisk, hennes röst kvider av missnöje mot allt och alla och hon går gärna till små dolda personangrepp. Klart som fan att Svensson skådar igenom den fasaden och tröttnar rejält. Bort med Sahlin om ni vill vinna valet är mitt heta tips. Folket i stugorna retar sig så mycket på henne att det går ut över deras politiska åsikter.

Ibrahim Baylan har hittills hunnit misslyckas fatalt med att försöka införa nationella prov från tredje klass, när han under en kort period var skolminister

Baylans vinnarrecept lyder: ”Vi behöver vara ute och träffa människor. Vi ska svara för vad vi tycker, tror och vill med framtiden.”  Kan någon nämna EN politiker som anser något annat? Det var länge sedan jag läste ett monster till klyscha som det påståendet.


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *