Om kassapersonal och brist på respekt

kassorNär jag går till affären för att handla lite mat vill jag fan bli bemött med lite respekt av de anställda. Det är mina och andra kunders pengar som gör att dom faktiskt har jobb. Exemplen på vad oengagerad och uttråkad personal kan hitta på är många. En riktigt irriterande situation är när man sent på kvällen springer in i en affär och det är glest med kunder. Två kassor är bemannade och de snärta små ärthjärnorna sitter och pratar om vem dom satte på i förrgår.

Snacket i sig skiter jag totalt i, tycker dom att det är lämpligt med en offentlig bikt så är det helt ok med mig. Dom får gärna sitta och planera ett mord tillsammans, om dom vill. Vad jag däremot blir extremt irriterad på är när dessa åtlöjen fortsätter snacka med varandra när jag kommer till kassan och ska betala. Det är ohyfsat och deras chef borde belöna dem med piskrapp bakom mjölkdisken. Håll käften och rikta fokus mot den betalande kunden i de 35 sekunder som behövs för att köpa en limpjävel och ett paket mjölk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *