Mycket att göra

När det är dags för semester så bukar man ofta kunna märka det på jobbet på ganska tydliga sätt. Man är färre på plats, kanske är det en hel del vikarier och många passar på att njuta lite extra på jobbet, då det under sommaren blir ett lugnare tempo. Eftersom de flesta företag har semestersäsong under sommaren så finns det helt enkelt inte så mycket att göra. Nya projekt får helt enkelt vänta till efter semestern.

På mitt jobb är det den raka motsatsen. Här jobbar vi istället ihjäl oss under sommaren. Just nu är vi en man kort och jag har nog aldrig haft såhär mycket att göra. Dock kan nog mycket ligga i att jag jobbar på ett väldigt litet företag där det snabbt märks om någon är borta. Jag har lite mer än 2 veckor kvar till min semester och mina främsta tankar är inte vad jag ska njuta va under mina lediga veckor, utan hur jag ska kunna återhömta mig efter dessa intensiva veckor på endast 4 veckors ledighet. Dagens I-landsproblem helt enkelt


Publicerat

i

, ,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *