Minkylicious

namnam
Perfekt med lite ölmarinad och vitlökspeppar. Mumsig mink: DONE.

Är det nåt jag hatar mer än… det mesta så är det nog fan djurrättsaktivister. Inte djurrättsaktivister som sitter på kontor och vill rädda pandor i Kina genom att skicka ner sina årslöner, det är ok. Jag snackar om idioterna som knallade ner på Östermalm med en flådd mink som de presenterade för Blondinbella när hon försökte kränga en hög med pälsar.

Alltså, jag är ingen större beundrare av Blondinbella. Man skulle till och med kunna påstå att jag sitter i andra lägret, men i det här fallet överskuggas den avsmaken av djurkramarnas jävla påhitt. Vart fan fick dom ens tag i en flådd mink? Ser framför mig hur de sitter i en lägenhet helt förstörd av djurbajs med lille Minkson och förklarar för honom att nu ska han dö martyrdöden för kampen! Sen flår de honom levande och gråter samtidigt som de masturberar med händerna täckta av hans blod. Seriöst, borde djurvänner springa runt med flådda djur? Pälsarna som Blondinbella sålde var väl i alla fall rena.

Hade de gett MIG en flådd mink hade jag tackat så mycket, slängt ner skiten i en påse marinad och bjudit på en kopp kaffe eller rabatt på en av pälsarna. Sen hade det blivit grillparty. Snacka om backfire.


Publicerat

i

av

Kommentarer

2 svar till ”Minkylicious”

 1. Profilbild för Sanna
  Sanna

  Efter att minkar gasats ihjäl och flåtts brukar farmare välja mellan två alternativ: mala ner kropparna till nåt slags kadaversmet som ges som mat till andra minkar, eller sonika slänga kropparna i en container. (De flesta djur dödas under en rätt kort tidsperiod november/december, så det blir många djurkroppar på en gång)

  En inte helt vågad gissning är att den flådda minken är en av de stackare som suttit instängd i en nätbur, gasats ihjäl och slängts i en container. För att sen plockas upp av en djurrättsaktivist som vill visa för världen att det här är effekterna av att folk köper päls. Får se om Bella tar åt sig eller om hon bara går igång på uppmärksamheten.

 2. Profilbild för Willie Logan
  Willie Logan

  Välformulerat och informativt… det var mer än jag väntade mig i en kommentar till den här artikeln, så det ska du ha cred för 🙂 Jag reviderar: Djurrättsaktivister rotar alltså efter döda djur i soporna. Helt klart en förbättring!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *