Midsommarplaner

På fredag är det dags för midsommar och man kan säga att det är den riktiga starten på sommaren. Enligt traditionen brukar man då fira detta tillsammans med nära ock kära med att dansa kring midsommarstång, ära sill och potatis och bara umgås. Midsommarplanerna brukar man smida ett par veckor i förväg, då man ofta brukar ha väldigt många alternativ att välja mellan. Själv brukar jag inte fira midsommar på så speciella sätt mer än att umgås med mina nära och äta god mat.

Idag är det endast en dag kvar och jag har fortfarande inga planer inför min lediga dag. Skön eller uppstressande? Lite både och om jag ska vara ärlig. Väldigt skönt att inte ha en massa måsten men ändå tråkigt att planera för en helt vanlig hemmakväll.

Denna stress tror jga många känner inför dagar som dessa, att man lixom ”måste” ha planer för alla olika högtider. Såsom Alla hjärtans dag, ”man kan ju inte undvika att göra någonting romantiskt då”, eller valborg ”man måste ju se  på elden” eller varför inte nyårsafton ”man måste ju skåla in det nya året”. Alla dessa måsten, man får väl göra som man vill!!!!!


Publicerat

i

, ,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *