Metamfetamin knarkar på dörren

Jävligt skrämmande bilder och statistik är vad som presenteras angående metamfetamin. Beslagen ökar och drogen verkar absolut ha fått fotfäste i vårt kära land. Det här är givetvis ingen rolig läsning.

Knark är ett jävla ät-, rök-, och injiceringsbart bajs. Varje gång jag ser nån drogliberal svammelhjärna blir jag så full av skratt att jag inte ens i mitt inre kan få fram ett sakligt argument till varför de borde pryglas offentligt. Saken är dock den att det behövs inga argument. Knark är olagligt och alla vet att knark leder till fördärv. Även knarkare som tror att de inte är knarkare är väl medvetna om detta, trots att de gör sitt yttersta för att vägra inse fakta.

Det som gör mig mest uppretad är några av de mongoholkar som kommenterat artikeln på aftonbladet.  Exempelvis kan vi läsa kommentarer från Salai och m4tt3p med ett härligt fjortisinfluerat cs-smeknamn. Fokus ligger för dessa idioter på att metamfetamin funnits sedan länge. Vem fan bryr sig om hur länge det funnits?

Jag blir lite kluven i min psykoanalys. Är det så att de är wannabeknarkare som vill briljera med sin kunskap inom ämnet? En missbrukare har normalt inte för vana att direkt skylta med sina kunskaper, de håller helt enkelt käften för att slippa trubbel.

Samtidigt skriver båda riktigt jävla risigt. Det tyder på många missade lektioner till förmån för jävelskap, troligen i form av knark.

Min slutsats är att dessa förvirrade figurer är wannabeknarkare som knarkar utan att inse att de knarkar. Väx upp, klipp er, släng ert jävla knark i toan och skaffa ett jobb. Jag tänker fan inte ge er mina växelpengar när ni sitter tiggandes i nått skrymsle med sönderknarkad kropp och trasiga kläder. Tyvärr är det kanske först då ni inser att ni är idioter.


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

29 svar till ”Metamfetamin knarkar på dörren”

 1. Profilbild för Christoffer Karlson
  Christoffer Karlson

  Ta en bild på en alkolist efter flera års missbruk av alkohol så ser dom inte speciellt fräsha ut dom heller.
  Amfetamin/meta har kroppen lättare att bryta ner än tex alkohol, ändå är alkoholen laglig och detta endast pga av att den funnits så länge som den gjort.
  Den skulle aldrig bli godkänd idag om den kommit på senare tid, tom LSD är klassat mindre farligt än alkohol.
  När folk tänker droger så tänker dom T banan i sthlm eller nån dunkel källare fylld med heroinister.
  Det finns dom som faktiskt bara tar under ordnade former, och ibland.
  Missbruka och du tar skada, samma sak gäller om du käkar på McDonalds varjedag så såg vi ju hur det gick för killen i SuperSize me.
  Saken är den att allt blir skadligt om du missbrukar det, med undantag för vissa grejer frukt tex antar jag.
  Sen att du tuggar om att folk har bristande kundskap så kan jag meddela dig att många jag varit med har varit bla utbildade civilingenjörer, tom advokater har vi tillsammans huggit en lina kola ibland.
  Det är förståss lätt att sitta hemma o tycka o tänka om saker som man inte har en jävla susning om, ta och läs på lite inom ämnet.
  Droger är som alkohol fast en annan ”trip”, så länge man inte är nåt jävla problem barn som suttit på hem eller blivit våldtagen av farsan som liten så är risken för missbruk mycket litet, har så många vänner som tagit förut men inte gör det längre, nån dutt ibland på nyårs afton förekommer väl.
  Men 1gång om året, är det missbruk ?

  Jayne Cobb, att spy galla över något du förmodligen inte har en susning om är ungefär som att säga att åka till månen är skittråkigt även fast du aldrig gjort det.
  Eller att sitta och skratta åt att nasa inte lyckats göra en helt fungerande fusion motor än, fast du själv förmodligen inte ens kunde montera ihop ett Lego kit för 12åringar.
  Det går inte diskutera drogpolitik utan att ens rökt en joppe själv!

  // Mr C med erfarenhet.

 2. Profilbild för Jayne Cobb
  Jayne Cobb

  Hej Mr C, wannabeknarkare.

  Ska du ut på internet och se knarkvan ut kan det vara en bra idé att gå ut högstadiet och lära dig stava först. Att din brorsa har kränkt lite hasch på plattan till nån A-lagare och tror att han är kingpin är bara ett dåligt föredöme och inget du ska försöka efterapa. Det är pinsamt uppenbart att du är 14 år gammal och borde få stryk av dina fosterföräldrar tills du får de här tankarna ur huvudet.

  Skulle du mot förmodan vara äldre så är du ett levande exempel på vad som skulle hända med folk om Sverige förde en mer drogliberal politik. Du kanske kan komma med några bra argument för varför alkohol är lagligt när det är så mycket farligare än så kallade ”tyngre” droger? Din kommentar är lite fattig på fakta förutom ”ööhhh, LSD är mindre farligt” och ”amfetamin bryts ned lättare än alkohol”. Hade du gått i skolan hade du lärt dig att försöka motivera dina argument. I regel använder man då så kallade ”källor”. Ett exempel på en källa i det du skrev är filmen ”Supersize me”, även om det är en svag sådan.

  Du är pinsam som försöker glorifiera droger. Du ser ut som den fullständiga idiot du är, och jag hoppas du växer upp snart. Alternativt, om du nu redan är vuxen, att du tar en överdos och försvinner från internet.

  I övrigt får jag tacka för ett gott skratt!

 3. Profilbild för Namnlös
  Namnlös

  Hej Jayne Cobb

  Deras nedgångna utseende beror på att dom ofta kliar sig väldigt mycket och struntar i att borsta tänderna + att dom dricker för lite vatten (bara så att ingen tror att man ramlar sönder lite mer för varje lina). Det är dom tunga missbrukarna, och dom är ändå gulligare än folk som förätit sig i 5år.

  ”och alla vet att knark leder till fördärv”

  Japp, alla vet att alla som tagit metamfetamin, hasch, heroin, alkohol, whatever är hemska människospillror. Cmon.

  Sjukare än allt vad drogliberaler kan säga är när folk som du kommer och säger att vi ska ha hårdare straff. Ingen som förstår att vi i Sverige med våra redan extremhårda lagar mot narkotika inte fungerar alls?
  Hur vi i Sverige har ett enormt antal missbrukare som dör bara på grund av att dom blir utstötta av samhället och inte får någon hjälp?

  ”jag inte ens i mitt inre kan få fram ett sakligt argument”

  För att drogliberalen faktiskt har koll på situationen och inte bara är ett ignorant offer för svensk svartmålning av narkotika?

  Visst, jag respekterar att du får ha vilken åsikt du vill, men att du ska besitta en gudomlig överhöghet och ska berätta för alla andra att du har rätt och att dom inte får leva hur dom vill respekterar jag inte. Du behöver inte ta droger, men att kalla folk som inte gör någon skada med sitt knarkande för idioter kanske är lite ignorant? (bortsett från skadan att dom gett pengar till en kriminell verksamhet, vilket bara är en effekt av att det är olagligt)

  ”Tyvärr är det kanske först då ni inser att ni är idioter.”
  Och ändå har en del av dom varit lyckligare än du någonsin kommer vara i livet och skulle aldrig i livet vilja byta ut den upplevelsen mot något.
  Men ja, det är hemskt att hamna i ett skjul med trasiga kläder. Ofta är dessa personer bara offer för svensk narkotikapolitik och folk som dig dock.

 4. Profilbild för Jayne Cobb
  Jayne Cobb

  Hej Namnlös.

  Du var mig en lustig liten kurre.

  [”Deras nedgångna utseende beror på att dom ofta kliar sig väldigt mycket och struntar i att borsta tänderna + att dom dricker för lite vatten (bara så att ingen tror att man ramlar sönder lite mer för varje lina).”]
  Såvitt jag vet brukar inte folk klia sig väldigt mycket och strunta i att borsta tänderna samt dricka för lite vatten. Detta beror naturligtvis på något. En inte helt långsökt tanke är givetvis knarket dom stoppar i sig. Oavsett om knarket direkt eller indirekt ger upphov till nedgånget utseende är det ändå knarket som är ursprunget. Allvarligt talat vad är du ute efter i ditt argumenterande? Du gör bort dig själv totalt.

  [”Japp, alla vet att alla som tagit metamfetamin, hasch, heroin, alkohol, whatever är hemska människospillror. Cmon.”]
  Det var du som skrev det, inte jag. Jag argumenterar för att alla knarkare tar sin första dos någon gång. Det krävs nämligen för att hamna i förfallet.

  [”Sjukare än allt vad drogliberaler kan säga är när folk som du kommer och säger att vi ska ha hårdare straff.”]
  Jag skrev en liknelse om prygel. Är prygel vad du syftar på med hårdare straff? Vakna upp ur den rosa dimman och lär dig läsa om jag får be.

  [”Ingen som förstår att vi i Sverige med våra redan extremhårda lagar mot narkotika inte fungerar alls?”]
  Ge mig ett enda exempel på en samällsnyttig effekt med knark tack.

  [”Hur vi i Sverige har ett enormt antal missbrukare som dör bara på grund av att dom blir utstötta av samhället och inte får någon hjälp?”]
  Vad sägs om att aldrig börja knarka? Då riskerar man nämligen inte att dö som utstött missbrukare. Fast enligt dig, i egenskap av drogliberal, har ju du tvärkoll på knark. Då kan du få förklara hur det kommer sig att du skriver att folk dör och blir utstötta av samhället samtidigt som du gnäller på att samhället svartmålar knark? På vilket jävla sätt går det resonemanget ihop? Du erkänner ju för fan helt öppet med ovanstående citat att knark är ett problem.

  [”Visst, jag respekterar att du får ha vilken åsikt du vill”]
  Tack, jag respekterar att du har en egen åsikt.

  [”men att du ska besitta en gudomlig överhöghet och ska berätta för alla andra att du har rätt och att dom inte får leva hur dom vill respekterar jag inte”]
  Tack för att du insett min gudomlighet. Jag skiter rejält jävla mycket i om du respekterar min artikel eller ej. Ah just! Det är dessutom min sida (åtminstone till viss del) och mina regler som gäller, således skriver jag ungefär exakt vad jag vill här.

  [”Du behöver inte ta droger, men att kalla folk som inte gör någon skada med sitt knarkande för idioter kanske är lite ignorant?”]
  Du anser att det är en intelligent handling att proppa i sig knark, ta mer nästa gång, ännu mer nästa gång och slutligen sitta med trasiga kläder och tigga cash? Det är nämligen vad som väntar för en stor andel av människor som dig även om du tydligen inte kan förstå det själv än. Klart jag inte tar droger, jag är väl ingen idiot!

  [”Och ändå har en del av dom varit lyckligare än du någonsin kommer vara i livet”]
  Intressant att du har kunskap om det. Ger vissa sorters knark telepatiska färdigheter som bieffekt?

  [”Men ja, det är hemskt att hamna i ett skjul med trasiga kläder. Ofta är dessa personer bara offer för svensk narkotikapolitik och folk som dig dock.”]
  Jaha, jag trodde de var offer för att ha prioriterat knarket över allt annat. Tänk att någon bara av att läsa min artikel kan hamna i ett skjul med trasiga kläder. Det är ju fantastiskt! Du har nog en poäng i att jag är en gudomlig överhöghet, förövrigt din enda poäng.

 5. Profilbild för Anonymitet är lite grejen med internet
  Anonymitet är lite grejen med internet

  ”Allvarligt talat vad är du ute efter i ditt argumenterande? Du gör bort dig själv totalt.”
  Försökte bara klargöra en sak för alla som skulle kunna tänkas läsa min kommentar, då jag sett många exempel på folk som tror man blir sådär automatiskt av knark.

  ”Det var du som skrev det, inte jag. Jag argumenterar för att alla knarkare tar sin första dos någon gång. Det krävs nämligen för att hamna i förfallet.”
  Kanske jag som läste lite slarvigt men det lät verkligen som om du tyckte och trodde att att alla som tar knark automatiskt blir hjärndöda och dåliga människor.

  ”Jag skrev en liknelse om prygel. Är prygel vad du syftar på med hårdare straff? Vakna upp ur den rosa dimman och lär dig läsa om jag får be.”
  Jag vet mycket väl att du inte skrev att du förespråkade hårdare straff. Men du har en väldigt fientlig inställning till drognyttjare att det känns som om jag inte var helt ute i den rosa dimman och svävade.

  ”Ge mig ett enda exempel på en samällsnyttig effekt med knark tack.”
  Allt jag sa var att svensk narkotikapolitik är enormt efterbliven.
  Men hur som helst behöver inte knark ha någon samhällsnyttig effekt, det har att göra med att staten ska sluta bete sig som nazis och låta oss göra vad vi vill med våra kroppar.
  Sluta hitta på en massa lögner och vrida fakta, vara lite mer öppna, så att ungdomar som utan tvekan alltid kommer ta droger kan få tag på lite vettig information om hur man ska hantera det med respekt. Kanske föra en politik som ger missbrukare en chans att få hjälp istället för att skrämma iväg dom. Kanske sluta förstöra ungdomars liv så fort dom röker en spliff?
  Den nyttiga effekten med droger, som ingen kan förneka, är att det är kul.

  ”Vad sägs om att aldrig börja knarka? Då riskerar man nämligen inte att dö som utstött missbrukare. Fast enligt dig, i egenskap av drogliberal, har ju du tvärkoll på knark. Då kan du få förklara hur det kommer sig att du skriver att folk dör och blir utstötta av samhället samtidigt som du gnäller på att samhället svartmålar knark? På vilket jävla sätt går det resonemanget ihop? Du erkänner ju för fan helt öppet med ovanstående citat att knark är ett problem.”
  Folk dör ju som utstötta missbrukare för att droger blir svartmålade! Om vi inte förde den här urdumma narkotikapolitiken skulle inte alla dessa missbrukare dö. Dom kanske skulle fått tag på riktig information om droger från första början och aldrig blivit missbrukare. Eller så hade dom kanske fått hjälp och gått tillbaka till ett normalt liv.
  Du, och dina likar, dödar folk med eran ignorans.

  ”Tack, jag respekterar att du har en egen åsikt.”
  Fint, ska vi röka en fredspipa nån gång?

  ”Jag skiter rejält jävla mycket i om du respekterar min artikel eller ej. Ah just! Det är dessutom min sida (åtminstone till viss del) och mina regler som gäller, således skriver jag ungefär exakt vad jag vill här.”
  Jag respekterar inte din ”artikel” det minsta, jag respekterar din rätt till den dock.

  ”Du anser att det är en intelligent handling att proppa i sig knark, ta mer nästa gång, ännu mer nästa gång och slutligen sitta med trasiga kläder och tigga cash? Det är nämligen vad som väntar för en stor andel av människor som dig även om du tydligen inte kan förstå det själv än. Klart jag inte tar droger, jag är väl ingen idiot!”
  Men om du tog lagom med droger och det gjorde ditt liv lite gladare och rikare, vad är felet med det? Du visste kanske inte det men det är en ganska liten procent av folket som tar droger som blir allvarligt beroende.
  Jag förstår inte varför du klassar alla som testar knark som idioter.
  *Och du verkar faktiskt lite idiotisk, men det har inget med ditt tagande eller inte tagande av droger att göra.

  ”Intressant att du har kunskap om det. Ger vissa sorters knark telepatiska färdigheter som bieffekt?”
  Finns det droger som ger större saker tillbaka än ditt instängda liv gör?
  -absolut

  ”Jaha, jag trodde de var offer för att ha prioriterat knarket över allt annat. Tänk att någon bara av att läsa min artikel kan hamna i ett skjul med trasiga kläder. Det är ju fantastiskt!”
  Att dom hamnar i skjul med trasiga kläder har långt fler anledningar än bara drogerna. Du är nog ganska dum om du tolkade det sådär…

  Kan du förresten skärpa dig och bete dig som en människa som har lite medlidande och förstående?
  Kan du sluta vara så aggressiv och elak?
  Kan du det?

  God natt, nazistjävel.
  * och du är dum om du misstolkar vad jag menar med nazistjävel *

 6. Profilbild för Jayne Cobb
  Jayne Cobb

  Hej Anonymitet är lite grejen med internet!

  Jag lider verkligen med dig när du griper efter närmsta halmstrå i denna svåra stund. Minns väl hur det var när jag precis börjat lära mig läsa och fröken stod där framme och rabblade ord efter ord som jag inte riktigt förstod. Det var tuffa tider. Sänder härmed mina absolut varmaste kondoleanser för dig att plocka fram under din svåra resa mot högre intellektuellt tänkande.

  Jag förstår att du kallar mig nazistjävel. Jag är trots allt av 100% judisk börd och högst sannolikt ämne för denna titel. Du kan trots allt inte på något sätt klandras för att du är en biprodukt av dina föräldrars oförstånd att förbise effekten med användandet av preventivmedel. Att gener sedan ärvs, är inte heller något du kan hjälpa.

 7. Profilbild för Christoffer Karlson
  Christoffer Karlson

  Jag har dyslexi, men du kanske gillar att göra narr av folk i rullstol med? dyslexi är ochså ett handikapp.

  Det är rätt fantastiskt hur du utifrån ett ända halvkort inlägg ifrån mig kan lyckas göra en fullständig hobby psykolog diagnos.
  Som jag sa, missbruka något och det blir farligt samma sak gäller med droger.
  Tar du droger varje dag så är det klart som fan du tar skada av det, käka pommes frittes varje dag och endast det så vet jag en som skulle må ruskigt mycket dåligare snabbare.
  Jag är väl medveten om det jag lärde mig i skolan, att man tex kan dö av en halv extacy vilket det inte alls finns några dokumenterade dödsfall på att drogen i sig är dödlig, dödlig dos MDMA motsvarar väl en sisodär 100-150 tabletter, och slänger man i sig det på en kväll så har man nog redan bestämt sig för att dö.
  Just for the record så är jag hör o häpna gammal nynazist och nåt som varken stod högt på våra ”listor” var pedofiler våldtäktsmän o knarkare/droger.
  Och jag är tyvärr inte en 14årig småpojke som du uppenbarligen hoppats på utan en 27åring, och om jag ska ta en överdos så kan du ju berätta för mig vad jag ska överdosera och dö utav du som vet, amfetamin kanske ? 🙂 går inte och överdosera amfetamin, skicka i dig för mycket och kroppen slår ifrån och du somnar och vaknar upp 20timmar senare. Extacy som sagt krävs i såna mängder, heroin vore väl det ända som vore lätt o överdosera men det har jag aldrig provat o lär aldrig göra, det i mina ögon är en missbrukar drog, bara sitta o flumma sig bort ifrån verkligheten. Jag gillar droger med kontroll, kokain tjack där man inte flyr någon stans utan snarare om du är skitfull drar en lina tjack och vips 10min senare sitter du längre inte och dreglar o halvsover inne på det lokala discoteket och riskerar att bli utslängd av vakterna.

  Jag står fast vid det jag säger, DET GÅR INTE ATT DISKUTERA DROGPOLITIK OM MAN INTE ENS RÖKT EN JOPPE!
  Sen att du har doktorerat i personvetenskap i 20år och läser av hela mitt liv i detalj utifrån ett inlägg på internet det finner jag mest som roligt.
  Jag jobbar förövrigt som robottekniker, har en underbar dotter och flickvän som jobbar som lifecoach, fin lägenhet och 2 fina bilar + 2 fina hundar.
  Är jag då en patetisk missbrukare så ja då är det nog fan livet jag vill leva, god ekonomi och hög livsstandard.

  Länk nedan till LSD farligare än alkohol, postat av vårt kära aftonbladet.se tex.
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article398505.ab

  Men ett tips tagga ner lite, jag vågar sätta en högerarm på att du förmodligen är den som bara fann/finner dig i att nån tränger sig före dig i kön, kanske tände eld på ditt skåp i högstadiet muggdoppad m.m som ung, men att tugga frispråkigt gömd bakom en datorskärm hemma i lägenheten o kalla folk idioter missbrukare m.m det är lite väl i mina ögon, förmodligen är du bara en sån liten skitunge som killarna mobba sönder i skolan, men visst är det härligt att få yttra sig på något sätt, även om det sker genom en datorskärm 🙂

 8. Profilbild för Jayne Cobb
  Jayne Cobb

  ”Jag har dyslexi, men du kanske gillar att göra narr av folk i rullstol med? dyslexi är ochså ett handikapp.”
  Rullstol? Jag gnällde på ditt sätt att stava, inte att du sitter i rullstol. Inte mitt fel att du råkade installera ett felstavningsprogram i din hjärna istället för ett rättstavningsprogram på datorn. Högst troligt är det dessutom, att knarket uppgraderat mjukvaran avsevärt.

  Du verkar uppenbarligen vara en viral ung man i sina bästa år. Du har ett psyke så starkt att du skulle slagit ut själva Freud efter en sekund vid en konfrontation. Du tillhör eliten i vårt samhälle. Det var dig Nietzsche hade som förebild när han skrev sitt livsverk helt enkelt. De otroligt ointressanta raderna om olika knark och dess effekter orkar jag desvärre inte läsa, din elitistiska personlighet till trots. Värre svammel får man nämligen leta efter.

  Jag är tydligen också nynasse enligt någon idiot i en tidigare kommentar. Betyder det att vi kan bilda klubb och vara häftiga tillsammans?

  Om man inte kan diskutera drogpolitik utan att ha rökte en joppe, kan man då diskutera självmord utan att själv ha begått självmord? Jag gillar dina argument! I Japan (ett land låååångt bort i öst där de pratar konstigt) har de stor brist på luft i städerna. Du skulle nog bli rik om du åkte dit en sväng och började argumentera.

  Robottekniker, ett annat ord för bultskruvare. Precis som vissa väljer att kalla städare för lokalvårdare. Skönt att du har ett jobb åtminstone, då finns det visst hopp.

  Det är riktigt intressant att du känner dig så påhoppad, du som har ett så gott liv. Självklart är det ditt undermedvetna som ringer med alla sina klockor när du läser min artikel. Ditt undermedvetna förstår att du är en knarkare. Du själv har uppenbarligen problem med detsamma.

  Jag vet vad du tycker och det luktar bajs om det, själv är jag av den uppfattningen att om bara så en enda av alla de som dör av överdoser varje år kunde räddas på bekostnad av att du och alla dina polare inom elitsamhället har svårt att få tag på sin dagliga lina, ja då är det värt att lyssna på era lustiga argument på platser som denna.

  ”Men ett tips tagga ner lite”
  Det är inte jag som kommer med osakliga argument samt skriver med versaler. Ta dig en liten joppe å landa, min vän.

  Jag skulle behöva din adress så jag kan skicka en sprillans machete. De ska visst vara effektiva vad gäller avskiljning av lemmar såsom armar. Videobevis på youtube är mitt enda motkrav.

  Du är helt enkelt för obildad för att ge dig in på psykoanalyser :). Din analys stämmer tyvärr inte alls. Det hade nämligen varit ännu roligare om jag i egenskap av eremitlevande fd. mobboffer hade kunnat sitta och döma ut din intelligens totalt. Fast roligt har jag ändå så misströsta inte!
  Nej ta dina bultar och knalla tillbaka till din konjunkturssviktande lilla plåtverkstad. Du hör liksom mer hemma där än här.

 9. Profilbild för Christoffer Karlson
  Christoffer Karlson

  Hehe sarkasm är oftast den svages sista utväg.
  Ja och skulle du då gnälla på att en person i rullstol inte kan gå?
  Då tjänar jag rätt bra för att vara ”bultskruvare” med 31,200 som ingångslön så jag skulle då inte skämmas med den titeln som du så fint benämner det.
  Liksom lätt och vända på varje ord/argument. Och det var den sämsta jämnförelse jag varit med om, ”det går inte diskutera självmord utan att själv begått det” var det det bästa du kunde komma med?
  Tyvärr så gillar jag inte att röka joppar, men gjort det ett tiotal ggr föredrar andra grejer. (dock ej intravenöst)
  Är jag en knarkare för jag drar ett par linor på fest ibland ? då skulle mer eller mindre hela Sveriges befolkning vara alkolister eftersom de dricker ibland ?

  1. Profilbild för Jayne Cobb
   Jayne Cobb

   ”Hehe sarkasm är oftast den svages sista utväg.”
   Öh ok, kan någon icke-knarkare förklara det påståendet?

   ”Ja och skulle du då gnälla på att en person i rullstol inte kan gå?”
   Du verkar ha svårt att släppa det här med rullstolar. Har du någon form av sexuell läggning som går ut på att dyrka dessa stolar med hjul? En något privat fråga: Hur gör man egentligen rent tekniskt för att sätta på en rullstol?

   ”Då tjänar jag rätt bra för att vara “bultskruvare” med 31,200 som ingångslön”
   Det finns horor som tjänar det tiodubbla och de är ändå inte speciellt stolta över sin titel.

   ”Liksom lätt och vända på varje ord/argument.”
   Ja folk säger att jag har lätt för det, är det inte fantastiskt?

   ”var det det bästa du kunde komma med?”
   Tja, mitt argument var ungefär lika dåligt som ditt. Syftet var så att säga att visa för dig hur dåligt argumentet var, onekligen stängde din skalle av långt innan du kunde komma till den insikten. Nu har du fått den serverad. Vassego!

   ”föredrar andra grejer. (dock ej intravenöst)”
   Bra att du poängterade att du inte tar intravenöst. Det bevisar nämligen mitt ursprungliga påstående att du är en knarkare som inte tror att du är en knarkare. Du förstår att du gör bort dig rejält va?

   ”Är jag en knarkare för jag drar ett par linor på fest ibland ?”
   Ja

   ”då skulle mer eller mindre hela Sveriges befolkning vara alkolister eftersom de dricker ibland ?”
   Nej

 10. Profilbild för Anonymitet är lite grejen med internet
  Anonymitet är lite grejen med internet

  Det är ingen särskilt hård stund. Drogliberalister i världen blir allt fler och dom som är emot, som du, sätter upp klent med försvar. Istället för att faktiskt svara på saker så faller ni tillbaka på personliga påhopp och anklagelser om att vi inte förstår nått för att vi tagit droger.
  Ja, för du visar ju verkligen upp ett moget och extremt intellektuellt tänkande? Tror du verkligen det själv?

  Mina föräldrar var (och den ena är fortfarande) båda väldigt smarta människor och jag förstår verkligen inte hur jag i denna diskussion utmärkt mig som dum när det enda jag gjort är att uttrycka min åsikt om ett ämne jag helt klart vet mer om än du gör?

  ”De otroligt ointressanta raderna om olika knark och dess effekter orkar jag desvärre inte läsa”
  Älskar att du vill uttrycka dig med en extrem åsikt om något du sedan vägrar läsa på om, utöver vad du hittar i aftonbladet.

  ”Jag förstår att du kallar mig nazistjävel. Jag är trots allt av 100% judisk börd och högst sannolikt ämne för denna titel.”
  Jag har sett homosexuella böghatare, svarta rasister (mot andra svarta då) och jag tycker att du håller dig med många drag som känns typiska för nazister.

  ”Om man inte kan diskutera drogpolitik utan att ha rökte en joppe”
  För att dom flesta börjar sin drogkarriär med att röka på, och inser att man blivit itvingad lögner och förtal hela livet. Att knark faktiskt kanske inte är så farligt trots allt?! O_o

  ”Det finns horor som tjänar det tiodubbla och de är ändå inte speciellt stolta över sin titel.”
  Det borde dom dock vara, då det borde vara ett respektabelt jobb som alla andra.

  ”Kristoffer Karlsson: Länk nedan till LSD farligare än alkohol, postat av vårt kära aftonbladet.se tex.
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article398505.ab
  Som allt annat aftonbladet publicerar är den där listan extrem bullshit. Ecstasy och lsd är båda mycket farliga droger om man inte hanterar dom rätt. (farligare än alkohol och cannabis skulle jag helt klart säga)

  ”psykoanalyser”
  Visste du att dom uppfanns tack vara kokain. En drog som inte är mycket farligare än alkohol?

  Väldigt underhållande att du hela tiden faller tillbaka på att smutskasta och vara elak istället för att faktiskt komma med något vettigt. Förstår du verkligen inget ting?

 11. Profilbild för Anonymitet är lite grejen med internet
  Anonymitet är lite grejen med internet

  ”Din kommentar inväntar granskning.”

  Fjolla som inte kan ta kritik och sanning

  1. Profilbild för Jayne Cobb
   Jayne Cobb

   Din kommentar inväntar granskning.
   Vi har ett filter som kollar samtliga kommentarer. Innehåller det weblänkar på något annat ställe än i fältet för weblänk måste det granskas manuellt av oss. Orsaken är ungefär 1 miljard tyska porrspam som vill in bland kommentarerna.

   Jag håller med om att det är jävligt störande att vi måste ha det så. Kan dock garantera att 100% av alla kommentarer godkänns så länge de inte kommer från spambots eller innehåller rent rasistiska påhopp o dyl.

 12. Profilbild för Christoffer Karlson
  Christoffer Karlson

  Hehe fyfan ett glas vin lite kex och ost + ha dig i vardagsrummet hållandes låda en fredag kväll skulle vara guldvärt.
  Haft många diskussioner på nätet men aldrig varit med om någon som slingrar sig ur frågor, vänder ord, avviker ifrån ämnen m.m.
  Låt mig gissa, förmodligen är du nån halvful glasögon student som när du inte sitter på lektioner så är det raka vägen hem till rummet på stuendetboendet som gäller och koppla upp för att få träda in i cybervärlden där du faktiskt har/får en chans o hävda dig utan att någon skallar in pannbenet på dig ?
  Rätt kul, jag brukar inte dömma folk men jag kan sätta 1000kr, lägger vi upp en bild på varandra här så skulle bilden på mig som är knarkare och dessutom absolut inte hymlar med att jag tar ibland, (vilket du vill få det och verka) så ser jag 100ggr bättre ut än dig som ”missbrukare”, förmodligen skulle jag påminna dig rejält om pojkarna i högstadiet som slog dig medvetslös på rasten bara för att du helt enkelt finns och irriterar folk med bara din närhet.
  Prova och tryck på ON/OFF knappen på datorn och masa dig ut i samhället ist, och sluta haka upp dig på skitgrejer som droger m.m.
  Finns ingen jävel som tvingar dig att sätta en nål i armen eller sniffa en lina så varför bry sig ?
  Det finns en orsak till varför jag inte är aktiv nynazist längre, finns roligare saker i livet att göra (och nu tänker du, ”ja han vill knarka ist”)
  som att skita i politik och andras problem m.m. prova o öppna ytterdörren utan att ta med dig tangentbordet som vapen och skärmen som sköld ut, livet har mycket att bjuda på!

  Ang det om rullstolar, som jag sa skulle du reta en person som sitter i rullstol för denne inte kan gå ?
  Ungefär som du gör narr av mig pga av min dyslexi/ordblindhet, det är ochså en form av handikapp.
  Som sagt, du får gärna titulera mig som hora för 31.200kr i månaden, kalla mig gärna bögjävel som extra krydda det gör mig varken eller.
  Förstår att det är halvjobbigt att få det att gå rund på ett CSN bidrag.

  Blir klipp o klistra på detta praktexempel nedan, trångsynt så det heter duga.
  Så folk som partyknarkar ibland, (ej varje gång de dricker) är narkotikamissbrukare, men folk som festar på bara sprit/öl/cider m.m är isåfall inte alkolister ?
  Förklara gärna skillnaden för mig, vart går gränsen till missbruk? så fort man tar något som inte är lagligt ?
  Då borde alla som är under 18 och konsumerar alkohol vara alkolister då de brukar nåt de inte enligt lag får göra?

  “Är jag en knarkare för jag drar ett par linor på fest ibland ?”
  Ja

  “då skulle mer eller mindre hela Sveriges befolkning vara alkolister eftersom de dricker ibland ?”
  Nej

  Ps ang ”sarkasm är oftast den svages sista utväg” är ett känt citat ifrån (jag är inte hundra) om det var columbus eller om det var Musolini, sett det på tv så håna mig gärna för det med, men visst verkar det stämma riktigt bra i diskussioner 🙂

 13. Profilbild för Willie Logan
  Willie Logan

  Det verkar som om de flesta av dina källor kommer från aftonbladet eller TV, Christoffer 🙂 Du kanske skulle börja använda dig av andra medium? Speciellt för källor angående ”vetenskapliga studier”.

  Columbus var en upptäcksresande som levde på 1400-talet, mest känd för att ha hamnat i Amerika när han skulle hitta sjövägen till Indien. Benito Mussolini, italiensk diktator under andra världskriget, är ju någon du borde ha koll på som gammal nynazist? Han var ju trots allt bundsförvant till Hitler och grundare av fascismen.

  Att säga att sarkasm är den svages sista utväg är som att säga att svordomar i skrift tyder på ett svagt ordförråd. Man kan gilla sarkasm samtidigt som man kan vara intelligent och helt enkelt anse att svordomar ger en liten krydda på språket.

  Men men! Då ska vi försöka reda ut härvan ni har hamnat i här. Jag kan börja med att nämna en fördel med legalisering av droger, för att blidka er lite: Det skulle slå ett slag mot den organiserade brottsligheten då den skulle bli av med en stor inkomstkälla. Man kan inte sälja en gubbe kola för 800-1000 spänn på Stureplan längre om det går att köpa en lina på ICA för en femtiolapp.

  Det är tyvärr också den enda fördelen, eftersom droger är farliga. Att alkohol är farligt vet vi redan, ni kan sluta sparka på den döda hästen. Hade någon uppfunnit alkohol eller ens nikotin idag hade det aldrig hamnat på marknaden och hade varit lika olagligt som narkotiska preparat. Det förändrar ändå inte att en legalisering av ännu farligare droger vore ett misstag.

  Barn i de lägre tonåren får tag i folköl eller starkare sprit redan nu, och ni måste väl ändå kunna medge att det skulle vara lite snett om de sprang runt och smygdrog i sig kola istället för att bubbla på en Xider?

  Skulle det vara både lagligt och lätt att få tag i droger skulle förmodligen antalet tyngre narkomaner öka. Folk skulle hellre sitta hemma och snöa in sig på E än att gå till jobbet. Ni har rätt i att det känns bra när man tar droger, det är lite det som är poängen med det. Men det är just det som gör det så farligt. Det är skadligt för kroppen, men även om man bortser från det så är det extremt psykiskt beroendeframkallande. Även om ni nu besitter någon sorts överjordisk motståndskraft mot det beroendet betyder det inte att alla andra har blivit välsignade med den gåvan.

  Således är det samhällsnyttigt att ha ett fortsatt förbud mot tyngre droger. Faktum är att det vore samhällsnyttigt som fan att förbjuda alkohol, cigaretter och snus också, men det skulle nog bli upplopp om beslutsfattarna försökte. Förr eller senare tror jag dock att det kommer ske.

 14. Profilbild för Christoffer Karlson
  Christoffer Karlson

  Så som Wille Logan skriver så debatterar man korrekt och inte med den extrema spydighet som ”Jayne Cobb” ovan. Klockrent.
  Men nej jag har aldrig gillat aftonbladet (vänstertidning) 😛 dock så tog jag bara som exempel därifrån om LSD mindre farligt än alkohol.
  Kriminella gäng skulle förlora en inkomstkälla helt klart om man legaliserade droger, staten skulle även kunna beskatta dessa.
  Mycket därför droger är olagligt med, just för att staten inte kan beskatta det, samma sak med hembränt.
  Alltså jag har aldrig förespråkat droger eller tycker snorungar ska springa och dra en lina colombianskt genom snoken, däremot tycker jag att är man 25år+ och inte tycker livet suger i allmännhet så tycker jag man ska prova om man är nyfiken, det är en erfarenhet rikare och skoj är det.
  Jag kan sätta mitt liv på att tex misshandlar en fredagkväll skulle minska med 80%-85% om folk hade tagit amfetamin isamband med utgång och alkohol.
  Ang beroendeframkallandet, så drar jag en paralell där med alkoholen. folk dricker ju för att berusa sig och samt för att det är gott (droger smakar sällan gott)
  men inte blir folk heltids alkolister för att en bra fylla är rejält skönt.
  Jag tycker dock inte att man faktiskt ska sälja droger på ditt lokala 7eleven, däremot tycker jag man ska legalisera brukandet av drogerna.
  Dels för att det skulle kunna hjälpa folk som är påväg att hamna i missbruk mycket tidigare, att våga söka hjälp för det.
  Många oroar sig för att hamna i massa register hos socialen bla eller riskerar en anmälan om de tex går till sjukan och säger hej jag har fått i mig amfetamin.
  Har man ett liv där allting suger inget jobb inget och direkt leva för, eller ta vara på sig själv det är då droger faktiskt är farligt.
  Kokain skapar ett villha mer begär det gör det helt klart, men av egen erfarenhet så är detta inget jag inte kunde bemästra själv eller mina vänner heller sen så krävs det ett jobb faktiskt för att kunna finansiera kokain då det inte är billigt 600-1000kr grammet, och 1g räcker knappt en fredagkväll.

  Nåja jag får tacka för mig, nog bland den första gången jag bloggdiskuterar och förmodligen sista.
  ha det gött grabbar och lev livet.

 15. Profilbild för Jayne Cobb
  Jayne Cobb

  Christoffer, hela den här siten genomsyras av sarkasm. Vi är registrerade som en humorblogg och vi älskar att driva med samhället, media och personer som tex dig.

  Skönt att du landade till slut. Du och din umgängeskrets kan säkert hantera droger. Givetvis finns det många kretsar precis som den du rör dig i runt om i landet. Ni är inget problem för vare sig mig eller sjukhusen eller samhället.

  Trots detta faktum anser jag att all narkotika skall förbli förbjuden. Det finns en enda orsak till det och det är att människor dör helt i onödan, säkert varje dag, här i vårt Sverige pga narkotika och dess bieffekter. Jag tror säkert du kan hålla med mig i att det även någon gång ibland går fel för en person som använder narkotika på det sätt du gör. Det kan vara omständigheter som att man blir lämnad av familjen, man blir av med jobbet eller någon nära avlider som gör att man tar mer och oftare än vad man borde.

  Ja, precis samma sak gäller alkohol och jag håller med min vän Willie i allt kring den biten. Saken är dock den att det är inte vad jag vill förmedla. Alkohol finns det redan så enormt stora erfarenheter av i samhället. Användadet är mer utbrett, alkoholism har mer forskning kring sig och det har varit lagligt och därmed mer tillgängligt för gemene man under en väldigt lång tid. Det finns inte mer att fundera på kring alkohol än att det också hade varit förbjudet om det uppfunnits idag.

  Vad gäller finansiering av droger föredrar jag definitivt din metod men det är långt ifrån det enda sättet. Det finns ganska vanliga metoder utöver din. Exempelvis prostitution, stöld, rån, inbrott, langning för egenfinansiering. De flesta av de metoderna är givetvis tvivelaktiga men det är något som sker överallt, varje dag.

  Jag kände en riktigt härlig kille full av liv. Han började med lite lättare droger som mariuana, gick över till kokain och amfetamin. Livet lekte, han tillhörde stans innekillar och alla såg upp till honom. Rätt vad det var, killen kunde inte riktigt själv förstå varför, hade han hoppat över till rökheroin och ibland bombade han, det hette så på den tiden åtminstone. Ett par, tre månader senare var det kanyl som gällde till 100 procent. Ibland när pengarna inte riktigt räckte till fick begäret späs ut med ett gäng metadon. Killen hade fortfarande jobb efter sex månader. Den sjunde månaden fick han sparken. Ett år senare var det kriminalitet, främst i form av inbrott men även en del prostitution (ja, killar kan prostituera sig) som finansierade missbruket. Ett halvår senare hittades killen med en kanyl i armen. Han hade tagit en rejäl överdos med flit eller så var heroinet för starkt mot vad han var van eller kanske innehöll det smuts. Ingen vet. Han dog den dagen, det vet vi.

  Hade inte han kunnat få tag i droger så hade han levt idag. Det är jag väldigt säker på. Jag säger inte att detta händer alla som provar droger men för mig var hans död en död för mycket.

  Förövrigt är jag inte någon finnig csn-student med glasögon längre 🙂
  Jag är väl över de 40. Glasögonen rök för några år sedan då jag opererade mina ögon. Finnarna har torkat ut. Vänner har jag faktiskt, tro det eller ej, alltid haft gott om. Just det, jag är gift och har en bunt ungar också. Bilar har jag men vi behöver inte gå in på sort. Du tjänar bra, jag tjänar umh.. bättre om vi säger så 🙂

  Nästa gång du debatterar med en ”färsking” fundera på om han eller hon verkligen är det. Ibland kan det nämligen hända att du gjort ett jävligt fel antagande 🙂

  Tack för all tid du lagt ner på att försöka framföra dina åsikter. Jag har konstant med avsikt gjort mitt yttersta för att irritera dig, onekligen lyckades jag. Detta skapade en debatt man inte kan se i vanlig media.

  Ha det bra själv Christoffer och var försiktig. Inte för att jag någonsin kommer få reda på det men det vore ändå tråkigt om det gick överstyr av en eller annan anledning.

 16. Profilbild för Anonymitet är lite grejen med internet
  Anonymitet är lite grejen med internet

  ”Barn i de lägre tonåren får tag i folköl eller starkare sprit redan nu, och ni måste väl ändå kunna medge att det skulle vara lite snett om de sprang runt och smygdrog i sig kola istället för att bubbla på en Xider?”
  Min uppfattning är att barn nu för tiden har lättare att få tag på narkotika än dom har att få tag på alkohol. Alla känner någon som knarkar och langare bryr sig inte om hur gammal man är.

  ”Folk skulle hellre sitta hemma och snöa in sig på E än att gå till jobbet”
  Det tror jag inte skulle bli något utbrett problem, och jag vill ha bevis varför det skulle bli så.
  Klent motargument, men USA(olagligt) har fler cannabisrökare än holland (lagligt).
  Afganistans heroinister blev allt fler när straffen blev högre också.
  Och är vad du tror nog för att tvinga folk du aldrig träffat att göra något du tycker?

  ”Även om ni nu besitter någon sorts överjordisk motståndskraft mot det beroendet betyder det inte att alla andra har blivit välsignade med den gåvan.”
  Man behöver ingen överjordisk motståndskraft, man behöver bara lite utbildning i hur ofta, och hur, man tar drogerna.

  ”Faktum är att det vore samhällsnyttigt som fan att förbjuda alkohol, cigaretter och snus också, men det skulle nog bli upplopp om beslutsfattarna försökte. Förr eller senare tror jag dock att det kommer ske.”
  Är det bara jag som tycker det är sjukligt att någon över huvud taget ska berätta för någon annan hur dom ska leva sitt liv?

  ”Har man ett liv där allting suger inget jobb inget och direkt leva för, eller ta vara på sig själv det är då droger faktiskt är farligt.”
  Åh andra sidan har jag hört missbrukare av heroin vädra åsikten att drogerna är det enda dom har i livet, och att dom bara hade tagit livet av sig om dom inte haft det.

  ”Trots detta faktum anser jag att all narkotika skall förbli förbjuden. Det finns en enda orsak till det och det är att människor dör helt i onödan, säkert varje dag, här i vårt Sverige pga narkotika och dess bieffekter.”
  Förbuden hjälper ju då beviserligen inte. Många kanske dör på grund av att dom inte vågar söka hjälp. Dom kanske skulle klarat sig om dom inte blivit utkastade av sin familj. Kanske hade dom klarat sig om dom kunnat få ett jobb?
  Jag kan se varför man vill att narkotika ska fortsätta vara olagligt. Men att förespråka den efterblivna politiken vi för just nu är bara hemskt och omänskligt. Vi är det sista landet i världen som vägrar sälja sprutor, och sen kommer vi och gnäller när våra missbrukare får hiv.

  ”Jag tror säkert du kan hålla med mig i att det även någon gång ibland går fel för en person som använder narkotika på det sätt du gör. Det kan vara omständigheter som att man blir lämnad av familjen, man blir av med jobbet eller någon nära avlider som gör att man tar mer och oftare än vad man borde.”
  OCH DENNA SKIT BEROR PÅ DAGENS SVERIGE!
  Man blir utstött och spottat på som beroende i Sverige. Man har extremt svårt att få jobb, vilket är en viktig sak om man vill ta sig ur beroendet.
  Den där skiten beror på våran förvridna och hemska inställning till narkotika.
  För jag vet inte om ni tror att ni har superkrafter nog att stoppa droger, eller om ni lever i en värld där hårdare straff gör saker bättre. Så är det inte, knarkare och missbrukare kommer alltid finnas i sverige och varför inte bara ge dom hjälp tillbaka till ett vanligt liv?

  ”. Exempelvis prostitution, stöld, rån, inbrott, langning för egenfinansiering.”
  Den vanligaste metoden är dock att köpa det för pengar man tjänat.

  ”Ingen vet. Han dog den dagen, det vet vi. ”
  Jag har hört om att bilen är den grej som dödar mest personer per år, och dom finns det inga planer på att förbjuda. Jag har också hört om den större delen av knarkarna som faktiskt kan hålla sig i skinnet och inte gå så långt som din vän gjorde.

  ”Hade inte han kunnat få tag i droger så hade han levt idag. Det är jag väldigt säker på. ”
  Det hade han kanske gjort, han hade kanske till och med varit lycklig. Men något säger mig att han inte direkt mådde så bra om han höll på sådär. Är verkligen din väns död nog med orsak för dig att vilja tvinga på alla människor i sverige som kan kontrollera sitt knarkande DIN åsikt?

  ”Nästa gång du debatterar med en “färsking” fundera på om han eller hon verkligen är det. Ibland kan det nämligen hända att du gjort ett jävligt fel antagande :)”
  Ptja, du har inte visat upp några vidare stjärntalanger i att debattera. Du har faktiskt framstått som ganska dålig på det…

  ”Jag har konstant med avsikt gjort mitt yttersta för att irritera dig, onekligen lyckades jag”
  Du har varit elak och förnedrande – check
  Du har inte åstadkommit mycket mer än så – check

 17. Profilbild för Anonymitet är lite grejen med internet
  Anonymitet är lite grejen med internet

  Christoffer, hela den här siten genomsyras av sarkasm. Vi är registrerade som en humorblogg och vi älskar att driva med samhället, media och personer som tex dig.

  Det är verkligen människor som dig som borde bli skojade med, men det är inte roligt det du håller på med. Vi kanske skulle börja öppna ugnar och gaskamrar där vi avrättar ungdomar som rökt hasch?

  1. Profilbild för Jayne Cobb
   Jayne Cobb

   Men snälla lilla Anonymitet är lite grejen med internet, märker du inte att vi tröttnat på dina uppsatser? Jag har varken tid eller ork att läsa igenom allt. Skriv kortare om du vill få någon respons. Ungefär som din senaste kommentar. Den orkar man hantera:

   ”Det är verkligen människor som dig som borde bli skojade med, men det är inte roligt det du håller på med.”
   Vi har jävligt roligt med det vi håller på med, samma sak gäller för en stor andel av våra läsare. Att du inte har roligt är inte mycket jag kan, orkar eller är intresserad av att göra något åt. Förövrigt är det såvitt jag vet du och ingen annan som väljer vilken sida du vill besöka. Är det jobbigt att bli utskrattad kanske du ska söka dig till något mer lättsamt? Kanske följande sida passar dig bättre?

 18. Profilbild för Willie Logan
  Willie Logan

  Christoffer, jag jobbar på krogen. En kille som snedtänder på E eller amfetamin är betydligt svårare att tas med än en överförfriskad idiot med för mycket testosteron i kroppen. Trust me 🙂 När killen fortfarande kommer mot en efter 3-4 smällar över låret från 26″ expanderbar batong blir man lite torr i munnen.

  Sen tycker jag nog att Anonyme Arne är den som är mest otrevlig här. Någon vidare debattör är du inte heller, ironiskt nog, eftersom du anklagar andra för bristande förmåga på den punkten. Du vill alltså ha ”bevis” på varför folk som inte kan hantera narkotika skulle sitta hemma och snöa in sig på E om det blev legaliserat? Hur skulle det gå till?

  Visst, folk dör i bilolyckor. De kanske borde förbjudas. Sen kanske vi ska förbjuda halka också, det gör också att folk dör varje vinter. När vi ändå håller på kanske vi ska förbjuda vintern? När droger blir en lika stor del av vår infrastruktur kan du återkomma med det argumentet.

  Utbildning i hur ofta och hur man tar drogerna? Det är alltså det som är felet och anledningen till att folk blir beroende? Vi kanske borde legalisera droger ändå och starta knarkskolor. Det skulle kunna bli en högskolelinje.

  Faktum är att ingen här tror att han eller hon besitter superkrafter och kommer stoppa knarkhandeln med en artikel på en internetsajt. Faktum är, tro’t eller ej, att vi lever i en demokrati med en framröstad regering. Nästan hälften av Sveriges befolkning är missnöjd med den eller var emot den från början. Det är rätt så många människor. Enligt ditt tankesätt har alltså dessa människor blivit påtvingade en ideologi. Säg att 1 000 000 människor i vårt avlånga land vill legalisera droger. Det är fortfarande bara 10% av befolkningen och ingen majoritet. Däremot är det en tillräckligt stor skock med folk för att starta debatt, men med folk som dig i spetsen kommer ni inte få gehör i vilket fall eftersom du drar ner diskussionen på dagisnivå trots att du blir konfronterad med sakliga argument.

  Avslutningsvis: För guds skull, alla barn känner ingen knarklangare. Däremot kanske de har tillgång till någon som är 18+ och får tag i folköl.

 19. Profilbild för malin
  malin

  helt underbar humorblogg!!

 20. Profilbild för Anonymitet är lite grejen med internet
  Anonymitet är lite grejen med internet

  Jaja.
  Jag tycker det är fel att man i det här landet ska få bli straffad för ett brott som inte straffat någon annan än sig själv, att säga till den som kan hantera vad han gör att han inte får hålla på med det är för mig fel.
  Jag tror på inget sätt att Sverige är redo för en legalisering av alla droger, och det lär dröja innan det blir det men kan vi inte kanske börja nedrusta Sveriges behov av att lägga sig i så jävla mycket. Varför måste vi lägga oss i vad andra människor gör med deras kroppar när det inte rör oss.

 21. Profilbild för Åke Forsmark

  Hmm. Man kanske ska förklara för föräldrarna till de här ungdomarna som dog i Gällivare att dom inte ska bry sej i vad andra gör med sina kroppar.

  Eller är det kanske så att det som är fint med att vara människa är att vi faktiskt bryr oss om vad som händer med andra?

 22. Profilbild för Anonymitet är lite grejen med internet
  Anonymitet är lite grejen med internet

  Självklart ska man bry sig om sina medmänniskor. Men det finns ett alldeles för stort pack av folk som lägger sig i alldeles för mycket i om folk tar droger eller inte och jag tror du förstår vad jag menar. Till exempel gör det ofta mer skada på någon om dom blir anmälda för sitt drogbruk än vad själva drogen gör.
  Man kanske kan bry sig till att börja med genom att göra att det finns vettig information att få tag om droger och hur det ska hanteras.

 23. Profilbild för Åke Forsmark

  Nu har jag arbetat med folk som ”lägger sej i” och träffat diverse droganvändare av olika kaliber och rent generellt så är de som ”lägger sej i” betydligt mer mån om sina medmänniskor än kamrat droganvändare.

 24. Profilbild för Jayne Cobb
  Jayne Cobb

  Om dessa droger vore bra för den enskilde individen och samhället rent generellt då skulle de också vara tillåtna.

 25. Profilbild för Monika
  Monika

  Drogliberalismen är en helt fantastisk ”politisk ideologi”: Frihet till alla att knarka ner sig bäst de vill. Och visst håller deras argument i alla väder. Ärligt talat har jag lyckats ringa in vartenda argument på en ynka månad, så hur mycket jag än läser kan jag inte hitta något nytt som jag inte redan läst trots, min ringa utbildning i ämnet.

  Ja drogliberalismen är jättebra. Den garanterar att alla socionomstudenter med säkerhet kommer att få en garanterad försörjning. Drogliberalismen är vårt levebröd, hurra hurra!

  Visst är friheten värd alla pengar det kostar. Ett LVM eller LVU tas aldrig i onödan utan endast när det är fara för en persons liv eller framtida utveckling. Att en placering innebär en så hög kostnad att exempelivs två-tre lärare kan få lämna sina tjänster för att det skall kunna finansieras. Det är självklart ett pris som friheten måste få ha.

  Visst kan man låta bli att vårda knarkare, men då kommer de inte att ha en chans på arbetsmarknaden, de kommer att vara olidliga som grannar och deras familjer kommer att slänga ut dem för att de är odrägliga. Då kostar de kanske inte lika mycket som en LVM-placering, men de tar ändå en socialsekreterares tid i anspråk, de uppbär socialbidrag för sin försörjning och de får en kostsam placering i ett skyddat boende om man inte tycker att de istället skall få bo under broarna och frysa ihjäl där. Kostnaden för psykiatrin när de skall vårda alla psykotiska LSD-användare och haschanvändare är på samma nivå som kostnaden för den dyraste kommunala placeringen.

  Varför mäter drogliberalerna bara drogers farlighet i hur dödlig drogen är? Det finns ju andra aspekter som är minst lika viktiga, men svårare att mäta. Kan man inte istället redogöra olika droger sins emellan utifrån hur utslagen och personlighetsförändrad man blir? Man dör oftare i KOL om man röker cigaretter än om man tar vissa droger. Jag har dock aldrig träffat på någon som blivit utslagen och personlighetsförändrad av cigaretter, men det är snarare en regel än ett undantag vad gäller personer som långvarigt brukat cannabis. Alkohol är inte bra och allt för stor konsumtion kan visst göra att man blir just utslagen och eventuellt personlighetsförändrad. I förhållande till frekvensen av måttlig konsumtion av alkohol är det trots det fortfarande bara en bråkdel som råkar så illa ut. Om alla som tog sig ett glas vin i veckan blev lite skumma i hjärnan som de som röker cannabis i samma omfattning så hade alkoholen varit förbjuden för länge sen. Haschrökare är jäkligt skumma i hjärnan. De vet alla vi som ser dem utifrån, men de själva har självklart ingen som helst aning om det. Det är ju en del av missbruksbilden att man inte ser den personlighetsförändring som mycket långsamt drabbas av. En annan del av missbruksbilden är uppebarligen att man inte lyckats komma med några nya argument utan bara rapar upp det som sagts tusen gånger förut av andra s.k. drogliberaler.

 26. Profilbild för Kärlek

  Jag hatar er alla o önskar från mina innersta små hjärtevrår att ni alla avlider i en långsam och extremt smärtsam död.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *