Medeltida rättvisa

lady-justice
Den kärringen är blind, men det är inte jag.

Att vi har för klena straff för olika brott i Sverige kan nog alla hålla med om. Samtidigt kan vissa straff vara oproportionerligt höga för andra brott. Straffet för våldtäkt hör inte till den kategorin.

Ska nu våldtäktsmän sitta i fängelse kan de väl göra det på samma ställe som de värsta jävla våldtäktshatande våldsverkarna idag? Nu är det inte så, men man kan ju alltid fantisera. När jag ändå är igång och fantiserar kan jag ju hitta på några egna straff som bättre passar den här typen av överträdelse.

Kastrering

Säger sig självt. Däremot ska det ske utan bedövning, och det behöver inte nödvändigtvis gå särskilt fort. Att hänga upp våldtäktsmannen i kulorna tills pungen går av med en gummisnoddssmäll vore ju klockrent och något man kan visa på Bolibompa i fostringssyfte! En annan variant vore att helt enkelt spänna fast honom naken på ett torg med särade ben, så kan förbipasserande köpa jävligt vassa stenar för en tia styck och kapa hans juveler på det sättet. Pengarna kan sedan gå oavkortat till brottsofferfonden, eller in på mitt konto eftersom brottsofferfonden kommer ha dåligt med offer att hjälpa om jag får igenom mina förslag.

Kidnappningsgängdäng

Frivilliga eldsjälar i samhället får helt enkelt gå med i en klubb för det här. När en våldtäktsman blir upptäckt och hundraprocentigt identifierad får man som medlem ett samtal och tillgång till en skåpbil. Med några andra kompisar i klubben åker man sedan helt sonika och hämtar den jäveln, tejpar ihop honom, slänger honom i skåpbilen och åker en och en halv mil ut i skogen med aset. Där dänger man fullständigt skiten ur honom och lämnar honom naken och möjligen analt våldförd i en hög av hans eget blod. Lyckas han sedan ta sig tillbaka till civilisationen kan man med fördel kombinera den här metoden med torgkastreringen ovan, förutsatt att han har några kulor kvar.

Tortyr

Jag är ingen hejare på tortyrmetoder, men man kan ju dra ut naglar och tänder. Nålar i ögonen kan nog göra förbannat ont. Man kan göra väldigt mycket intressant med syra, har jag hört. Sen har vi ju det gamla tricket med att stoppa taggtråd i ett PVC-rör som man trycker upp i arslet på honom, varpå man lirkar ut röret och låter tråden sitta kvar. Sedan kan man med varierande hastighet dra eller rycka ut tråden. Svimmar det mänskliga avskummet av behandlingen är det bara att plåstra om honom så han vaknar och sedan upprepa alltihop tills han helt enkelt dör. Man kan förstås även kombinera detta med andra metoder.

Nackskott

Snabbt, enkelt, effektivt och billigt. Kan förstås ersättas med att man helt enkelt slår in skallen på honom med ett järnrör, men det blir lite söligare och har inte riktigt samma finalitet som knallen från en pistol.


Publicerat

i

av

Kommentarer

4 svar till ”Medeltida rättvisa”

 1. Profilbild för Ida
  Ida

  Håller helt klart med!! Tummen upp för dig/er!!! Ni skriver många ”roliga” och intressanta inlägg 🙂

 2. Profilbild för Willie Logan
  Willie Logan

  Tack, tror jag 🙂 Jag antar att ”roliga” inom de där citationstecknen faktiskt betyder att de är roande. Man får tacka för att du skippade fnuttarna runt ”intressanta” i alla fall 😉 Alltid kul med lite ros mitt i allt ris!

 3. Profilbild för Ida
  Ida

  🙂 He he, jag menade just att de är ”roliga” just för att de är roande som du skriver men samtidigt intressanta (utan fnuttar) för att de verkligen är intressanta. Känns skönt att veta att man inte är ensam om att reta sig på exempelvis Linda Rosing som varit ett återkommande namn i era inlägg..eller ska vi ta idioterna i trafiken? Den förbannade snön? Eller inlägget ovan som handlade om hur vi borde straffa våldtäktsmän? Klockrent!!!

 4. Profilbild för Jayne Cobb
  Jayne Cobb

  Hehe skönt med beröm emellanåt. Det behöver vi för att bära denna tunga börda. Vi har också jäkligt kul med vår blogg (som snart ska få ett rejält facelift och nya funktioner). Klart som fan att vi är många därute som retar oss på allt mellan himmel och jord. Folk får kalla oss ignoranta, självgoda och dumma i huvudet. Vår egna klubb för inbördes beundran kommer ändå att segra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *