Katolska kyrkan vakna – det är inte medeltid längre!

medeltida_prastVi är nu inne på det 2009:e året. Den tekniska och medicinska utvecklingen går framåt i en rasande fart. Katolska kyrkan stannar kvar i medeltiden.
I Brasilien har en liten flicka på 9 år utnyttjats sexuellt av sin styvfar. En person jag hoppas döms att tillbringa resten av sitt ynkliga liv i en cell fylld till taket med häftstift, malariabärande myggor och en ps3a utan tv. Hon blir gravid, troligen med denne styvfar och mamman ordnar en abort. Hade historien varit slut här hade vi förmodligen aldrig hört talats om den i Sverige.

Katolska kyrkan försöker stoppa aborten. Något de lyckligtvis misslyckades med. I enlighet med den medeltid de uppenbarligen lever i bannlyser de jävla ockrarna läkarna och flickans mor. Att Brasliens president försvarar läkarnas agerande hjälper föga.

Vatikanen i Rom. Världens rikaste klubb för inbördes beundran går ut och ger sitt fulla stöd för kyrkans handlande.

Det absolut mest uppretande med hela historien är att styvpappan som troligen är våldtäktsmannen inte blir bannlyst av kyrkan. Helt fucking otroligt.

2 tankar kring ”Katolska kyrkan vakna – det är inte medeltid längre!

  1. Willie Logan

    Det fina med kråksången är att pappan förmodligen blir mördad i fängelset max fem minuter efter att han knallar innanför portarna. De gillar inte pedofiler så mycket där borta. De har inget skyddsnät och inga vuxendagis för våldtäktsmän som vi har i Sverige.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.