Kaoset som en flytt för med sig

Just nu håller vi på att flytta kontoret på jobbet. Detta betyder att alla saker är nedpackade i kartonger och svåra att få tag på. Det som finns framme är det som används dagligen. Samtidigt som denna flytt är på gång så är jag nyinflyttad i min lägenhet. Jag har visserligen bott där i snart en månad, men det är fortfarande saker som inte är på rätt plats och som ska skickas iväg till olika ställen. Som ni alla förstår så är det lite rörigt när man ska och har flyttat.

Jag är en person som vill ha ordning runt mig och kontroll på situationen. Det betyder att jag tycker det är ganska så jobbigt att inte veta var saker är och både bo och jobba i kaos. Speciellt det där med att bo i kaos är jobbigt.

Så idag vill jag dissa flyttkaoset. De stökiga lokalerna, de oorganiserade kartongerna och den stora mängd saker man har!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *