Kändisar i fetmaskandal!

picasso
Hon är pantad med ett jävla set juver, men fet är hon faktiskt inte.

Sånt här älskar jag! Först trodde jag att jag skulle få göra ner en överviktig person, men rubriken var lite missvisande. Istället visar det sig att jag får gratis måltavlor i form av Carolina Gynning och Marie Picasso, två efterblivna tjejer.

Givetvis vore inte artikeln komplett utan den sedvanliga deklarationen att jag helt enkelt går på Aftonbladet som källa här. Jag kommer igenom hela inlägget anta att det som står på Sveriges största nyhetskälla (det låter nästan lite läskigt) är fullkomligt sant och korrekt återgivet. Nu är det dags att gotta sig i det senaste skvallret!

Carolina Gynning har alltså kallat Marie Picasso fet! Detta trots att hon grät över ett anorektiskt flickebarn, vilket gjorde Picasso oerhört upprörd. Som tur är har Marie en blogg där hon med viss syrlighet kallade Gynning dubbelmoralens ansikte. ”Det jag skrev, det står jag för!” utbrast Picasso stolt ungefär 5 minuter innan hon tog bort sitt inlägg. Men det blir saftigare! Tydligen hade Gynning skrivit något om Picasso på sin blogg FÖRST och, öh… alltså…

Nej, jag orkar inte fejka längre. Vem i HELVETE bryr sig? Kom du hit av genuint intresse från Aftonbladet borde du skjuta dig i farstun. Visst, det kanske är lite brottsprovokation med tanke på att länken finns där, men sluta klicka på äckliga bloggar då!


Publicerat

i

av

Kommentarer

2 svar till ”Kändisar i fetmaskandal!”

 1. Profilbild för Kalle
  Kalle

  hehe, Picasso är ju lite fet..

  Vet inte hur jag hamnade här, men återkommer nog aldrig. Säker på att det inte är du som ska skjuta dig;)

 2. Profilbild för kalle
  kalle

  Kalle bögbög. Jävla moralkaka.

  Den här bloggen verkar intressant. Hoppas det kan påverka svenska folket något.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *