Julen är här, typ

Idag är det den 1 december och det är nu officiellt vinter. Märks det på något sätt? Det spelas julmusik överallt, butikerna är fyllda av julklappserbjudanden och man äter pepparkakor dygnet runt. Men en sak som i alla fall jag tycker gör hela julkänslan är ju lite snö. Har inte sett en enda snöflinga hittills i år vilket är lite tråkigt. Visserligen är det skönt att man inte behöver pälsa på sig hur mycket kläder som helst, men det är ändå någonting som hör till. Märker även att det varit  väldigt mycket bloggande om just väder detta år, kanske ganska så tråkigt att läsa om men det är just det som irriterat mig i år, det konstiga vädret som man inte kan förstå sig på.

Dock blev jag glatt överraskad när jag kom till jobbet imorse och möttes av julmusik, ett julpyntat kontor, glögg, pepparkakor och julskum. Ett riktigt roligt sätt att inviga julen på. Igår slog jag även in min första julklapp och beställde kläder både till jul och nyår plus att  jag har nu planerat klart i stort sätt alla presentinköp! Det kanske är vinter på riktigt i alla fall.


Publicerat

i

, ,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *