Inställda konserter ger besvikna fans

Att gå på konsert är nog bland det roligaste jag vet. Att få vänta nervöst och känna de där pirret i hela kroppen när de kör igång musiken och man bara väntar på att artisten ska komma ut på scen. Ikväll så har jag biljetter till Rihannas konsert i Globen, ståplats längst fram, som jag fick när jag fyllde år i mars. Biljetterna släpptes långt innan detta och jag har i nästan ett år längtat efter denna konsert. Igår möttes jag av nyheten att hon ställt in sin konsert i Malmö på grund av sjukdom. Och idag sitter nog alla precis som jag på nålar för hur det kommer att bli ikväll. Det senaste är att hon är på plats i Stockholm men att man ännu inte kommit med något garanterat besked utan endast att man räknar med att köra ikväll.

Det är inte det faktum att hon är sjuk som gör mig irriterad, utan just det här att man har gått och väntat i flera månader på någonting som man sett fram emot och så kanske den drömmen krossas mitt framför näsan!

Nästa fråga är, om man nu ska bli besviken, vem ska man anklaga för detta? Det är ju inte hennes fel att hon är sjuk, men någon måste väl ha haft ett finger med i detta.


Publicerat

i

, ,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *