Höstens första förkylning

Höst och rusk är lika med hosta och förkylning. Oktober har precis börjat och jag har redan åkt på årets förkylning. Låter som en kråka i halsen och näsan rinner som Niagarafallet. Utöver detta har jag nu snytit mig så mycket att jag fått små torra sår under näsan. Kurera sig med det mesta har jag nu gjort: halstabletter, nässpray, te, ångat ansiktet (för att få näsan att börja rinna), klätt mig extra varmt för att inte bli sämre med mera.

Resultat: Ingenting! Hur länge ska man behöva dras med detta?? Så fort en del av hela förkylningsprocessen blir bättre försämras en annan. Jag är ändå den som brukar klara mig ganska bra från dessa förkylningar men i år är det något extremt.

Finns det någon, NÅGON där ute som vet vad man ska göra för att bli av med denna förkylning??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *