Höstens fördelar

Idag när jag kom till jobbet så insåg jag att det nästa helg är dags att ställa om klockan till vintertid igen. Att göra detta innebär visserligen att man får sova en timme längre än tidigare, men samtidigt betyder det att det blir allt mörkare ute när man går upp. Jag som går upp vid halv 7 på vardagarna tycker redan nu att det är mörkt ute och vill helst inte tänka på hur det kommer vara på måndagsmorgonen i nästa vecka.

Dock finns det ju samtidigt vissa fördelar med att det blir mörkare ute. Hösten för mig är årets mystid, då det är fullt tillåtet att kura upp sig i soffan under en mysig filt med gosiga tofflor på fötterna, en varm kopp te i knät och endast mindre lampor och levande ljus som belysning. Dessutom så börjar många olika ligor inom sportens värld, vilket gör att det finns mängder av bra matcher att titta på.

Vill man inte bara ta det lugnt under hösten så kan man roa sig med andra passande inomhusaktiviteter. Ett mycket passande spel att prova på i höstmörkret är att spela på nätet. Detta kan man ju göra på en mängd olika sätt och utbudet av spel är kor och sagt enormt. Oddsen att vinna på dessa spel varierar däremot och självklart varierar också åsikterna kring dessa spel. Vissa tycker spelen är ren lurendrejeri medan vissa anser att spelen är stimulerande och

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *