Hollywoodfruarna alla skrattar åt

Fick precis den ”underbara” nyheten om att det kommer ännu en säsong av ”Svenska Hollywoodfruar” på tv till hösten. Hur många jublar och hur många funderar på att gå i ide under hösten istället? Det jag inte kan förstå är vad som är så underhållande med dessa damer. Det enda de verkar göra är shoppar, dricker ”champaaaaanj” och går på olika tillställningar. Kan man verkligen kalla det för underhållnings-tv?

Det som är roligt är också att flera kanaler börjar sända olika twistade versioner av detta succéprogram som följer liknande kvinnor i våra grannländer och det fanns till och med ett program som endast berörde kvinnor som levde Hollywood-liv i Skåne.

Det jag undrar är varför tittar man på detta program? Tycker man det är bra, eller vill man bara se dessa kvinnor skämma ut sig? Personligen tror jag att många ser det på grund av det sistnämnda, vilket är lite tråkigt. De som är med i programmet ser höra tittarsiffror och tror att de är omtyckta, men egentligen ses den endast som ett stort skämt.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *