Hjärnsläpp?

Har man pengar har man råd att vara dum i huvudet. Det finns massor av exempel på det (Blondinbella, norrmän, pengahundpolitiker, osv), men någonstans får man fan dra gränsen. Vad sägs om här? Här har vi alltså ett par som fryste in sin vovves DNA och sedan brände 155 000 dollar (1 277 992 kronor och 50 öre) på att klona hundjäveln. Så långt är det faktiskt inte så dumt! Det är deras lilla älskling och de har uppenbarligen råd att återuppliva underhunden, så varför inte? Jo, på grund av det här lilla guldkornet man återfinner i slutet på artikeln:

– Kloning kan bara kopiera DNA men inte fastställa de fysiska attributen eller personligheten.

Edgar Otto säger också att Lancey inte är precis som Lancelot.

– Men även om han är annorlunda innebär det inte att vi älskar honom mindre.

Nej, just det. Ni älskar honom inte mindre. Men varför i helvete klonar ni djuret istället för att lägga bråkdelen av summan på att köpa en helt ny Labrador retriever? Det är inte ens samma hund! Det är ju så jävla dumt att jag tror ett blodkärl i tinningen precis sprack! Innan jag går bort till akuten tänker jag skriva en lista över bättre saker man kan lägga nästan 1,3 miljoner på.

  1. Mig.
  2. En fet motoryacht.
  3. En fet sportbil.
  4. Välgörenhet. (se även punkt 1)
  5. Mig.
  6. Mig…

Det är nog så långt jag kommer. Jag känner hur hjärncellerna går i dvala bara jag tänker på att få de där pengarna. Är det någon som vill hjälpa mig bli ett lallande mongo och samtidigt sitter på en förmögenhet ni har tänkt bränna på att klona ett jävla husdjur är det bara att höra av sig så skickar jag mitt kontonummer.

Jaha, nu blöder jag ur näsan också.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *