Glaskyckling

kyckling

Såja, lille vän! Snart är du stor nog för min tallrik.

Jag tror man lätt kan utgå ifrån att Kronfågel varit utsatt för sabotage och att det är djurrättsaktivister som ligger bakom! Jag gillar nämligen att tro det värsta om folk, för har jag fel så skiter jag i det och har jag rätt så får jag gotta mig över att min cynicism återigen träffat rätt.

Kronfågels produktion är helt glasfri, så hur har det hamnat glas i kycklingen? Givetvis har nån djurkramarninja smugit sig in och planterat krossade flaskor bland filéerna. Det vet ju alla att bara man utför tillräckligt många terrorhandlingar får man folk på sin sida i det man kämpar för! Djurrättsaktivister vill att folk slutar bära päls och börjar äta quorn. Då ger man bort flådda minkar till folk och häller glas i livsmedel! Helt logiskt. Det märks speciellt efter 9/11, när amerikanerna slöt upp bakom Bin Laden när han så effektivt visat sin ståndpunkt. Eller vänta…

Så till alla djurrättsaktivister: Håll er till de demokratiska forum vårt land är uppbyggt runt, för fan. Jag säger inte att det var ni, men det var det!

1 thought on “Glaskyckling

  1. wise

    Jag tror att det är en praoelev som klantat till det ordentligt, tappat en back dricka i en kartong som rest land och rike runt. Jag tror inte det värsta om folk, jag tror det fumligaste om folk.

    Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *