Fredagsmyset är en myt


Fredag är veckans höjdpunkt. Sista dagen på jobbet för många, och början på helgen då man kan ta igen sig och umgås med vänner och familj. I Sverige har detta nu blivit den klassiska dagen för det så kallade fredagsmyset, då det är meningen att man ska sitta hela familjen med chips och titta på tv och käka tacos till middag.

Då skulle jag vilja fråga Sveriges tv-kanaler hur de har tänkt kring denna dag. På veckans mest ultimala tv-tid sänder våra stora kanaler program om ett stort gult varuhus som får kunderna att bli galna, tondöva människor som tror att de kan sjunga och 4 olika program om hur man löser mord och andra kriminella saker. Vad fan är detta!?!?!?!?!

Det stora fenomenet fredagsmys fick en ännu större betydelse då OLW gjorde sin stora reklamkampanj härom året om just detta, och detta gjorde att flera tog sina familjer och satte sig med chipsen i soffan och slog på teven, för att upptäcka att kvällen inte skulle bli så mycket mer spännande. Istället för att ha en trevlig kväll, så äter man upp sina chips för att trösta sig, och vet ni vad om händer då? Man blir fet!!! Och då får man inte glömma att man under kvällen även enligt fredagsmysets regler ska äta en massa tacos och festa till det med äkta Coca Cola.

Min slutsats är alltså: Skrota fredagsmyset, man blir bara fet och deprimerad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *