Från medeltid till internet

paven_internetKatolska kyrkan upphör fan aldrig att förvåna. Ena dagen bannlyser de en läkare som hjälper en stackars nioårig våldtagen flicka. Nästa dag utser de tvättmaskinen som den mest avgörande faktorn för kvinnlig frigörelse. Nu skall de bli bättre på, hör och häpna, internet!

Den bakomvarande orsaken till det tekniska avancemanget ligger i en mycket kontroversiell idiot vid namn Williamson. Denne extremt korkade man har tydligen uttalat sig om att gaskamrar aldrig funnits och att det maximalt var 300 000 judar som mördades. Vad säger man? Rätt man på rätt plats? Katolska kyrkan med Vatikanen i spetsen har trots allt bjudit på rejält idiotiska uttalanden sista veckan.

I vilket fall har påven nu bestämt att de ska bli bättre på internet för att vara mer proaktiva och i god tid se vad deras kära undersåtar kväker ur sig på nätet. Det är givetvis en hedervärd tanke men allvarligt talat tror jag att det är lättare sagt än gjort med tanke på den medeltid de verkar leva på i övrigt. Undrar om deras uppmaning till IT-fasta gäller dem själva? Annars vet ju Williamson vilka dagar han ska passa på att jävlas på nätet. Fanns det ens ström på medeltiden förresten?


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *