För mycket kläder, men inget du kan använda?

Många upplever att de har för mycket kläder, samtidigt som de inte har någonting i garderoben som de kan ta på sig. Ofta har man så mycket kläder att man inte hittar de plagg som man använder eller tycker om. Det kan vara svårt att matcha ihop kläder då man inte har en tydlig genomgång av stil. Problemet kanske är att man inte riktigt vet vad man har för stil.

Lösningen är givetvis en utrensning av garderoben och att göra sig av med de kläder och skor man inte använder. När man gör sig av med kläder bör man göra det genom att Sälja, Skänka, Slänga. På så sätt minimerar man miljöförstöringen. Svenskar slänger i regel 8 kilo kläder varje år i hushållssoporna. Genom att minimera din garderob kommer du att hitta de plagg som du använder och tycker om och därmed även alltid ha kläder som du kan ha på dig.

Om du även slimmar ner innehållet i garderoben kommer du troligen hitta plagg som du knappt mindes att du hade och på så sätt kan du få till helt nya outfits utav dessa. Detta tänk gäller inte bara kläder, utan även smycken, skor och väskor.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *