Fantallica! The show must go on

metallica

På bilden syns den fis som slutligen fick Hetfield att inse magens skick.

Metallica ställer in kvällens konsert i globen. Tråkigt för alla fans som fortfarande tycker de är bra. Själv gav jag upp när St:anger släpptes. Hetfields mage pallade inte med, tydligen.

Nej Fan James! Börja supa och lev rövare igen. Då kommer nog den bra musiken tillbaka och basiluskerna i magen dör av alkoholen. Två flugor i en smäll så att säga.

9 thoughts on “Fantallica! The show must go on

 1. Jayne Cobb

  M: Nej. Får försöka ge det en chans.
  Laxrom: Det kommer de säkert göra, tids nog. Samma öde gäller nog alla oss hårdrockare! Åtminstone om man ska tro alla domedagsjoppar från landet utan hopp som försökt häckla oss genom årtionden.

  Reply
 2. Lucas

  Måste säga att St. Anger är en sjukt underskattad platta, och jag blir rätt irreterad på att folk klankar ner på den så mycket. Death Magnetic var dock inget vidare.

  Reply
 3. Jayne Cobb

  Lucas: Jag har försökt gilla St.Anger men jag kan bara inte hur mycket jag än försökt.
  Fredberg, gabbe: Ja ibland har man tur och får till något roligt!

  Reply
 4. Pingback: Metallica stjäl inte publikens pengar | Jomari.se

 5. gkgkh

  ”Själv gav jag upp när St:anger släpptes.”

  För det första är nya plattan tio gånger bättre än St anger..Ja den är bättre än Load och Reload också. (jag är inget fan av dessa)

  För det andra, deras show i lördas var deras nästbästa jag sett! Och jag har sett dom varenda turné sedan 92..Satan vad bra de var igen, mycket trevlig överaskning får man säga. Er förlust som inte ger dom en chans:)

  Minns folk som gjorde detsamma efter Svarta plattan, de sket i konserterna enbart för att de inte gillade deras senaste platta, och ångrar det idag.

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *