Ett paket på posten

Jag är sådan som inte så ofta brukar beställa saker på nätet. När jag väl gör det så är det ofta för att det inte finns i butik här i stan eller för att det är någonting jag vill ha så fort som möjligt. När man väl beställer saker så brukar det ju oftast stå hur lång tid det ska ta innan din beställning kommer hem till dig. Man väntar då otåligt på att en avi ska dimpa ner i brevlådan eller i inkorgen på mobilen.

Till slut när paketet väl kommer så märker man till sin förtvivlan att alla produkter inte ens är med i paketet, utan att de kommer ungefär en månad senare. Blir man glad då eller? Absolut inte!!! Och dessutom så måste man då betala frakt för alla dessa extrapaket som kommer efteråt. Tror ni jag har valt dessa extra leveranser eller??? Varför ska jag behöva betala extra för någonting som inte jag utan webbshopen har valt ÅT mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *