Ett brev till dig själv i framtiden

Ibland när man tänker tillbaka på hur man vad när man var yngre så önskar man att man kunde åka tillbaka i tiden och berätta för en själv att saker kommer ordna sig, att man inte ska bry sig om alla onödiga saker man la energi på. Man lär sig av sina misstag brukar man säga, men ibland skulle man kunna önska att man kunde lära sig direkt istället.

Nu kan man ju visserligen inte åka tillbaka i tiden, men istället så kan man faktiskt ”åka” framåt i tiden och hälsa på sig själv! Tjänsten Futureme låter dig skriva ett mail som du får levererat vid ett valfritt datum i framtiden. Här kan du skriva och berätta om hur en helt vanlig vardag ser ut idag eller kanske saker som du hoppas ha uppnått när du blir mottagare av ditt eget mail. I vissa stunder så behöver man några goda råd på vägen och ibland kan ingen ge dem bättre än en själv.

Det jag vill säga är väl att vi borde sluta se ner på oss själva, tro att saker vi drömmer om är omöjliga och liknande. Ge dig själv en spark i baken istället och ta chansen, prova dina vingar och gör dina drömmar till verklighet!


Publicerat

i

, ,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *