Detta tråkiga sommarväder

Jag vet att vi har klagat på detta förut, men åter igen kommer vi tillbaka dit. Vädret. Vi är mitt i juli månad, när sommaren ska visa sig som mest men det enda väder vi får är moln och max 16 grader. Visst att solen tittar fram då och då, men det gör den i stort sätt endast i samband med kalla vindar som inte alls lockar en till att lägga sig på stranden och frysa. Det mest galna är ändå att det på vissa håll i landet till och med har haglat och snöat (!!!) mitt i sommaren. Detta får en mer och mer att börja tänka på hur det i så fall kommer att bli om några år, kommer vi ens ha någon härlig sommar här uppe i Skandinavien då?

Idag går jag på semester och jag vill banne mig att solen kommer fram nu och stannar!


Publicerat

i

, ,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *