Det där med träning

Nu såhär inför sommaren är det många som försöker att träna eller äta rätt för att komma i form. Varför många gör detta just innan sommaren beror nog till stor del på att man då kommer gå med mindre kläder på och känner att det är viktigare att vara i form då än under vintertiden.

Men om man då ska börja träna och leva hälsosamt, hur ska man egentligen gå till väga? Det finns idag hundratals, eller kanske till och med tusentals, olika tekniker, dieter, träningssätt och annat som ska göra att du får den kropp du vill ha. Men vilken eller vilka av dessa sätt är det egentligen som fungerar på riktigt?Ibland kan man bli ganska så irriterad på allt snack kring banting och vikthets. Det viktigaste är inte hur man ser ut, utan hur man själv mår med sig själv. Gillar man att träna, så ska man få göra det och inte få behöva ses som ett hälsofreak för det. Vill man hellre ligga i soffan och äta godis så är det lika okej.

Själv har jag aldrig varit den som tränar aktivt, men nu ska jag ge det ett försök för att se vad jag tycker om det. Främst har jag börjat med att gå till jobbet varje dag istället för att cykla. Detta mest för att det tar lite längre tid och man då kan få upp ett annat flås än när man cyklar. Utöver detta försöker jag även att äta nyttigare, inge godis, läsk eller annat onyttigt och istället äta mer frukt och grönt. Vi får väl se hur lång tid det tar innan man känner något resultat i kroppen och förhoppningsvis är detta en metod som är enkel att hålla sig till och inte allt för komplicerad så att man tröttnar efter några dagar.

Nej men med det här inlägget ville jag väl egentligen dissa all helt kring olika dieter och träningsprodukter. Låt alla få hitta sitt eget sätt som gör att de mår bra! Det absolut viktigaste är att man mår bra i sig själv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *