Det där med frisörbesök

Någonting som i stort sätt alla invånare gör någon gång då och då är att göra ett besök hos frisören. Vissa gör det mer ofta, medan andra gör det någon gång om året. Några väljer att bara slipa till topparna lite, medan andra är mer vågade och provar på en helt ny frisyr eller hårfärg. Att besöka frisören kan helt enkelt vara ett enkelt sätt att förändra eller förbättra sitt utseende på.

Dock har jag ett litet problem med det där med att klippa sig. För det första så dröjer det alltid på tok för lång tid mellan att börja fundera på att ett besök kan vara behövligt till att jag faktiskt sätter mig i frisörstolen. Förr var jag duktig på att boka tid i förväg, men nu blir det oftast drop-in då det alltid är fullbokat när jag har tid att klippa mig. Men när jag väl kommer in i salongen så stöter man på nästa problem. Drop-in kön är milslång! Just detta hände mig senast jag skulle klippa mig och jag väntade då i över TVÅ TIMMAR på att få saxen genom håret. Är det så att jag går till en populär frisör eller ska alla klippa sig på samma dag här i stan???


Publicerat

i

, ,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *