Dateline till Sverige, och fort!

Det är ett jävla mirakel att det inte blivit olagligt att kontakta minderåriga i sexuellt syfte över internet hittills. Sverige borde ha hakat på Dateline: To catch a predator för längesedan. Programmet har kritiserats för omoraliska metoder där de lurar vuxna män att tro att de stämmer möte med en minderårig flicka i syfte att ha sex. När de sedan dyker upp på platsen möts de av Chris Hansen som tar sig en liten pratstund med dem innan de får gå ut och bli arresterade som FAN av alldeles för många poliser med lasersikten på pistolerna. Ibland har de till och med kamouflage i form av buskar på sig! Man vet aldrig vad en redneck med ett sexpack alkoläsk kan få för sig!

Hur som helst. Omoraliskt? Det är väl bra mycket bättre att få fast äcklen. Skulle det vara en engångsföreteelse framlockad av teamet bakom programmet? Knappast. Gärningsmännen är pedofiler allihop och borde släpas bort och bli kastrerade så fort de knallar ur huset. Det gäller förresten vårt klena rättssamhälle också.

”Förövaren riskerar då böter eller fängelse i högst ett år.”

Ja… ha…? OK, han har bara försökt ta kontakt med en minderårig för att ha sex, men uppenbarligen är det en sjuk person med en sådan drift att böter eller ett år i fängelse knappast avskräcker honom. I sådana fall brukar det inte räcka med dödsstraff eller hot om kastrering heller, men då blir man i alla fall av med problemet efteråt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *