Buuuu för svenska lagarna!


Jag blir så trött på dom svenska lagarna, nyligen läste jag på Aftonbladet att en 16 åring fick 3 års sluten vård efter att ha mördat en tjej!

Jag menar han mördade en person och åker på bara 3 år, under tiden får han säkert utbildning och sen hjälper dom honom att få jobb när han kommer ut.

Vad är det för tattare som har kommit på dessa lagar, nu syftar jag inte på att vi ska ha dödsdom som i USA men en 40 år kanske eller livstid vore mer aktuellt då
människa mördade en person!

3 år är ingenting, tror dom verkligen att han har tid och ändra sig på 3 års tid? 3 år går man på gymnasiet, i ett fängelse ska det fan vara längre.

Citerat från Aftonbladet

”– Jag är glad att han döms för mord men det är helt ofattbart att det inte blir mer än tre år, att han inte får maxstraffet på fyra år. Jag förstår inte hur tingsrätten resonerat. Vår familj har ju fått livstid, säger han.

I domen kan man läsa hur tingsrätten kommit fram till påföljden. De skriver där att de reducerat 16-åringens straff med ett år på grund av hans låga ålder och att villkorlig frigivning inte förekommer vid ungdomsstraff på samma sätt som det gör för vuxna, så straffet blir i egentligen längre för en ungdom menar de.

Va fan tänker dom med i domstolen idag?!?!?!?


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Buuuu för svenska lagarna!”

  1. Profilbild för Erik
    Erik

    Han kommer säkert mörda igen. Och alla kommer vara jätteförvånade. Man kan ju bara hoppas att lagstitftarna själva drabbas någon gång, att deras barn blir mördade istället för att hederliga människors barn blir mördade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *